קציץ בשר הודו
קציץ בשר הודו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 286 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, קטשופ, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם חמאה או ספריי בישול; להפריש.
מניחים את כל המרכיבים הנותרים בקערה גדולה ומערבבים, באמצעות ידיים נקיות, עד בשילוב (לא לסחוט או overwork).
להעביר את התערובת למחבת, להפיץ את הקצוות, להחליק את החלק העליון.
אופים עד מבושל דרך, על 50 עד 60 דקות.
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.