קציץ בשר הודו טחון נהדר
קציץ בשר הודו טחון נהדר הוא מנה עיקרית המגישה 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 364 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, סלרי, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציץ בשר הודו טחון הטוב ביותר, קציץ בשר הודו טחון הטוב ביותר, ו קציץ בשר הודו טחון הטוב ביותר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים בקערה גדולה ביצה, מיץ ירקות, שמנת חמוצה, רוטב ווסטרשייר, מרווה, פטרוזיליה, אורגנו, מלח, פלפל שחור ורוטב פלפל חריף. מערבבים שיבולת שועל ומניחים להשרות.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל וסלרי עד לריכוך, כ -5 דקות. מערבבים תערובת ירקות, פטריות והודו לתערובת שיבולת שועל; מעצבים לכיכר ומעבירים לתבנית צלייה.
מערבבים רוטב עגבניות ורוטב צ ' ילי בקערה; יוצקים מעל כיכר הודו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
טורקיה קציץ בשר בתפריט? נסה להתאים עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא חבית בורבון מפלדה וקברנה סוביניון. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![חבית בורבון סטייב & פלדה בגילאי קברנה סוביניון]()
חבית בורבון סטייב & פלדה בגילאי קברנה סוביניון
100% מהקברנה סוביניון שלנו היו בני 4 חודשים בחביות בורבון חרוכות וקנטקי, ויצרו יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות נועזים, דובדבן כהה, אוכמניות ושזיפים מעשירים את החיך, ומספקים מבנה מעולה וטאנינים נדיבים. השפעות הבורבון מוסיפות תווים של וניל, קרמל ותבלינים המובילים לגימור ארוך וחלק.