קציץ בשר הודו של אמא
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קציץ בשר הודו של אמא יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 199 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפל, מלח, קטשופ וחזה הודו טחון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אמא הטובה ביותר אי פעם טורקיה קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא, ו קציץ הבשר של אמא.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מערבבים יחד את שיבולת השועל והחלב. פורסים דק 1/4 מהבצל ומניחים בצד. קוצצים דק את יתרת הבצל. בקערה גדולה משלבים את הודו, תערובת שיבולת שועל, בצל קצוץ, פלפל, ביצים, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, מלח וכמה טחינה של פלפל.
מערבבים רק עד לאיחוד טוב.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ 'ומעצבים לכיכר ברוחב של כ -5 אינץ 'וגובהה 2 1/2 אינץ'.
יוצקים את רוטב העגבניות על קציץ הבשר ומפזרים את הבצל הפרוס.
אופים במשך כ 1 שעה או עד מדחום קריאה מיידית רושמת 160 מעלות.F.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 10 עד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לקציץ בשר הודו. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. ניקל וניקל קוויקסילבר קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
![ניקל וניקל קוויקסילבר קברנה סוביניון]()
ניקל וניקל קוויקסילבר קברנה סוביניון
כרם קוויקסילבר 2013 קברנה סוביניון מציג ניחוחות מסקרנים של שזיף, דובדבן, פטל ומרווה. תווי הפירות התוססים הללו מועברים לחיך עם רמזים לטימין, תה שחור ואבק רתרפורד חתימה. תערובת זו של פירות ועשבים עסיסיים הופכת את היין הזה למושך להפליא, בעוד שהמרקם האלגנטי והציפוי נושא את הטעמים הללו לגימור עסיסי.