קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

קציץ בשר הודו של בובי עם רוטב פלפל אדום

קציץ בשר הודו של בובי עם רוטב פלפל אדום
קציץ בשר הודו של בובי עם רוטב פלפל אדום הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 2 שעות. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, טוחן פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית נסו קציץ בשר הודו בסיר קרוק עם רוטב פלפל אדום קלוי, פלפל אדום הודו קציץ בשר, ו רוטב ברביקיו מזוגג טורקיה קציץ בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
2
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים לקציץ הבשר ועובדים יחד לגמרי ביד עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה והתערובת אחידה.
3
מניחים תערובת בשר לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ 'וצורה לתוך כיכר באורך 11 אינץ 'וברוחב של 4 אינץ'. חשוב ליצור אותו כך כך שהוא מבשל באופן שווה לאורך כל הדרך. כיכר צריך להיות באמצע המחבת עם מקום משני הצדדים לרוטב לבריכה.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. מכסים את קציץ הבשר ברוטב ומאפשרים לרוטב עודף להתאסף סביב קציץ הבשר. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום אך נמנעים ממגע עם קציץ בשר על ידי השארת לפחות כמה סנטימטרים של מקום בין החלק העליון של קציץ הבשר לבין נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות 45 דקות יותר.
6
תן מנוחה במשך 15 דקות לפני חיתוך והגשה.