קציץ בשר הודו של ג'ינה
קציץ הבשר של ג'ינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו טחון, פטריות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קציץ בשר הודו ברביקיו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל ושום.
לטגן עד פטריות הם השחמה, על 5 עד 6 דקות.
מערבבים פתיתי פלפל אדום ו לטגן במשך 1 יותר דקה.
הוסף ציר עוף ורוטב ווסטרשייר, להסיר מחום ולאפשר להתקרר.
בקערה גדולה, לשלב ביצה, panko, גבינה כחולה, תערובת פטריות. מקפלים בטורקיה ולשלב. אל תתלהבי מהעבודה או שהקציץ בשר יהיה קשה.
צורה לתוך כיכר מלבנית ארוכה ישירות על מגש הסדינים. רוטב עגבניות כפית על גבי כיכר ו shingle פרוס שאלוט למטה.
אופים במשך 1 שעה ו 10 דקות, ומגישים.