קציץ בשר החזיר האהוב עליי.
בשר החזיר האהוב עליי עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו הודו טחון, דבש, חזיר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו קציץ בשר החזיר האהוב עליי., קציץ בשר הודו קייג'ון (דל שומן) האהוב של Hubbie, ו קציץ הבשר האהוב עלינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
הגדר את טורקיה הקרקע חזיר בטמפרטורת החדר כדי להתחמם מעט.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני; מבשלים את הגזר, פלפל, בצל, שום, ותרד בשמן המחומם עד רך; להפריש להתקרר.
מערבבים יחד את טורקיה, חזיר, פירורי לחם, נבט חיטה, ביצים, 2 כפות קטשופ, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הירקות וממשיכים לערבב עד בשילוב שווה; צורה לתוך כיכר; שכב על תבנית אפייה מוכן.
לטאטא יחד את הדבש ו 1 כף קטשופ בקערה קטנה; להפיץ על קציץ הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, 60 עד 70 דקות; להסיר מגש הגשה ולאפשר לנוח 5 דקות לפני חיתוך.