קציץ בשר חזיר עם חומוס
קציץ בשר חזיר עם חומוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שיני שום, פלפל קלוי מצנצנת, חומוס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חומוס טאקו בשר, קציץ בשר, ו קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הלחם, בייקון ופרושוטו.
מוסיפים את הבצל, שום, עגבניות מיובשות, פלפל קלוי וביצים; תהליך כדי להדביק. דופק בפטרוזיליה, קורנית, פלפל אדום מרוסק, אורגנו ו 1 כפית כל מלח ופלפל.
מעבירים לקערה ולושי בשר חזיר.
מחממים את המטגן. לטפוח את התערובת לשני כיכרות באורך 8 אינץ'. במחבת קלייה גדולה לא מקל, מחממים את כף 1 של שמן.
מעבירים את הכיכרות למחבת ומבשלים על אש מתונה עד שישחימו את התחתית, 6 דקות.
מברשת את צמרות עם שמן צלייה עד מעט השחמה, 8 דקות. מנמיכים את התנור ל-35
בכוס, לשלב מחית עגבניות, מלאי וחומוס.
יוצקים את התערובת למחבת הצלייה ומבשלים במשך 30 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של אחד הכיכרות רושמות 18
כפית חלק מהרוטב מעל כיכרות הלחם ו לצלות במשך 5 דקות, עד השחמה.
מעבירים למגש ומגישים עם הרוטב.