קציץ בשר טאקו מבושל לאט
המתכון קציץ בשר טאקו מבושל לאט מוכן בערך 3 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט מצטיין ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 280 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, סלסה, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קציץ בשר מבושל לאט, איטי מבושל קציץ בשר עבור 2, ו קציץ בשר בריא מבושל לאט עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים ארבעה 20 אינץ'. איקס 3-ב. רצועות נייר כבד; חוצה כך שהם דומים לחישורים של גלגל.
הניחו רצועות בתחתית ובמעלה דפנות 3-קראט. סיר איטי. רצועות מעיל עם תרסיס בישול.
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לכיכר עגולה.
מניחים כיכר בשר במרכז הרצועות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום קורא 160 מְזוּגָע.
שלב את הקטשופ, הסוכר החום והרוטב החם; יוצקים מעל כיכר בשר בשעה האחרונה של הבישול.
תן לעמוד במשך 10 דקות. בעזרת רצועות נייר כסף כידיות, הסר את כיכר הבשר לפלטה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר