קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

קציץ בשר לח ורטוב

קציץ בשר לח ורטוב
קציץ בשר לח ורטוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סינטה טחון, רוטב חרדל, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מרנג תות כקינוח. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו קציץ בשר לח ומתובל, כיכר חזיר לחה, ו כיכרות בשר לחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב sirloin הקרקע ו 9 מרכיבים הבאים; תערובת צורה לתוך כיכר 14-x 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחוןנתח בשר טחון
2
מניחים על מחבת ג 'לירול משומנת קלות 15 - x 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מברשת העליון של קציץ בשר באופן שווה עם רוטב חרדל; יוצקים רוטב עגבניות באופן שווה על קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חרדלחרדל
רוטברוטב
בשרבשר
4
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד כיכר כבר לא ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
תן לעמוד 15 דקות; לנקז לפני ההגשה. (קציץ בשר יהיה רך במרקם.)
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר