קציץ בשר לח ורטוב
קציץ בשר לח ורטוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סינטה טחון, רוטב חרדל, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מרנג תות כקינוח. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו קציץ בשר לח ומתובל, כיכר חזיר לחה, ו כיכרות בשר לחות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב sirloin הקרקע ו 9 מרכיבים הבאים; תערובת צורה לתוך כיכר 14-x 8 אינץ'.
מניחים על מחבת ג 'לירול משומנת קלות 15 - x 10 אינץ'.
מברשת העליון של קציץ בשר באופן שווה עם רוטב חרדל; יוצקים רוטב עגבניות באופן שווה על קציץ בשר.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד כיכר כבר לא ורוד במרכז.
תן לעמוד 15 דקות; לנקז לפני ההגשה. (קציץ בשר יהיה רך במרקם.)