קציץ בשר מהכיריים האיטיות
קציץ בשר מהכיריים האיטיות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 148 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. 49 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שום, מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מדהים ציון של 25%. קציץ בשר לבישול איטי עם פטריות שיטאקי, קציץ בשר לבישול איטי עם פטריות שיטאקי, ו איטי מבושל קציץ בשר עבור 2 דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים שלושה 25 אינץ'. איקס 3-ב. רצועות נייר כבד; חוצה כך שהם דומים לחישורים של גלגל.
הניחו רצועות בתחתית ובמעלה הצדדים של 4-או 5-קראט. סיר איטי. רצועות מעיל עם תרסיס בישול.
בקערה גדולה, לשלב את תשעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר ונקניק מעל תערובת ומערבבים היטב (תערובת תהיה לחה). מעצבים לכיכר.
מניחים כיכר בשר במרכז הרצועות.
בקערה קטנה שלבו מרכיבי רוטב. כף מעל כיכר בשר. מכסים ומבשלים על 3-4 שעות נמוכות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום קורא 160 מְזוּגָע. בעזרת רצועות נייר כסף כידיות, הסר את כיכר הבשר לפלטה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פייפר-היידסיק ברוט קובי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![פייפר-היידסיק ברוט קובי]()
פייפר-היידסיק ברוט קובי
פייפר-היידסיק קוב סוויד ברוט הוא קלאסי, מובנה, בעל גוף מלא ומפוצץ בשמפניה פירות. התערובת מורכבת מרוב פינוט נואר, המשלבת יותר מ -100 קרוס מרחבי אזור שמפניה ופינוט מיונייר מאזור גרנדה ופטי מונטאן דה ריימס.על החיך: יין מובנה, בעל גוף מלא ופרנק. אגס עסיסי ובשרני ומרקם ענבים זהוב. הגימור מצטמצם לטעמי הדרים ואשכוליות. יין עם פירות נהדרים, תחושת פה טובה ואיזון הרמוני.