קציץ בשר סנטה פה
קציץ הבשר של סנטה פה הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פירורי לחם, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו קציץ בשר לאחד, קציץ הבשר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, פלפל, אבקת צ ' ילי, כמון ושום למחבת; מטגנים 1 1/2 דקות או עד הבצל הוא רך. מערבבים בצ 'יפוטלה צ' ילה; לטגן 30 שניות.
מערבבים בצל, הודו, חזה הודו, פירורי לחם, 1/3 כוס סלסה, אורגנו, בייקון, וחלבוני ביצה בקערה גדולה.
מניחים חצי תערובת טורקיה במחבת כיכר 4 אינץ 8 x 4 מצופה ספריי בישול. סדר גבינה מעל, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים. מסדרים את תערובת טורקיה שנותרה על גבי גבינה, הקשה על קצוות לארוז.
מורחים את 1/3 כוס סלסה הנותרים מעל קציץ בשר.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 25 דקות או עד רשם מדחום 16
הסר מהמחבת; חתוך ל -12 פרוסות.