את המתכון ניתן להכין קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה בסביבות 40 דקות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, 12 להבים, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, ו בקלה חנוקה בפטריות.
הוראות
1
מניחים בשר בקערה. מגררים בצל בעזרת קופסה או פומפיה כף יד ישירות מעל קערת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מרווה, ביצה, פירורי לחם, ווסטרשייר וחרדל, מלח ופלפל ואז מערבבים בשר לאיחוד. ציון בשר לתוך 4 חלקים טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה, 1 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את כיכרות הבשר ומבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד.
5
מוציאים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
בזמן שקציץ הבשר מתבשל, מוסיפים לסיר עמוק ציר עוף ו -1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. חתוך משם ירקות וגבעולים מבסיס הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 ט אבקת פלפל לבן
קרקרים מחיטה מלאה
ירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
חותכים את הליבה בעזרת סכין חיתוך חדה. הגדר ראש ליבה לסיר עם מרק. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה נוזלים. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים כרובית, מכוסה, עד שהיא רכה, 8 עד 10 דקות. חושפים את הסיר ומועכים את הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
תנו לנוזל להתבשל כשאתם מרסקים את הגבינות לכרובית. כשהתערובת מסמיכה מכבים את האש ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים פנימה עירית ומעבירים כרובית לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
לאחר הסרת כיכרות הבשר, הניחו את המחבת בחזרה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית והפטריות. מכסים את המחבת בנייר כסף ומקננים את נייר הכסף לתבנית עם מחבת שנייה קטנה יותר, ומחניקים את הפטריות. מבשלים עד שחום עמוק ורך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מוציאים את נייר הכסף, מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הוסף זריקה של ויסקי או שרי, אם יש לך גם על היד, ואז לטאטא את בשר בקר. מערבבים חצי וחצי או שמנת ומביאים לבועה. מתבלים את רוטב הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי בשר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ויסקי סקוטי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
נורה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים את כיכרות הבשר על צלחות ארוחת הערב ומכבים ברוטב פטריות חם וחנק, כף את הכרובית לצד.
קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!