קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה

קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה
את המתכון ניתן להכין קציץ בשר עם פטריות חנוקות וכרובית גבינה בסביבות 40 דקות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, 12 להבים, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה חנק את קציץ הבשר, ו בקלה חנוקה בפטריות.

הוראות

1
מניחים בשר בקערה. מגררים בצל בעזרת קופסה או פומפיה כף יד ישירות מעל קערת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מרווה, ביצה, פירורי לחם, ווסטרשייר וחרדל, מלח ופלפל ואז מערבבים בשר לאיחוד. ציון בשר לתוך 4 חלקים טופס 4 כיכרות בצורת אליפסה, 1 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את כיכרות הבשר ומבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד.
5
מוציאים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
בזמן שקציץ הבשר מתבשל, מוסיפים לסיר עמוק ציר עוף ו -1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. חתוך משם ירקות וגבעולים מבסיס הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ירוקירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
חותכים את הליבה בעזרת סכין חיתוך חדה. הגדר ראש ליבה לסיר עם מרק. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה נוזלים. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים כרובית, מכוסה, עד שהיא רכה, 8 עד 10 דקות. חושפים את הסיר ומועכים את הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
תנו לנוזל להתבשל כשאתם מרסקים את הגבינות לכרובית. כשהתערובת מסמיכה מכבים את האש ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים פנימה עירית ומעבירים כרובית לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
לאחר הסרת כיכרות הבשר, הניחו את המחבת בחזרה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית והפטריות. מכסים את המחבת בנייר כסף ומקננים את נייר הכסף לתבנית עם מחבת שנייה קטנה יותר, ומחניקים את הפטריות. מבשלים עד שחום עמוק ורך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מוציאים את נייר הכסף, מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הוסף זריקה של ויסקי או שרי, אם יש לך גם על היד, ואז לטאטא את בשר בקר. מערבבים חצי וחצי או שמנת ומביאים לבועה. מתבלים את רוטב הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי בשרמלאי בשר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים את כיכרות הבשר על צלחות ארוחת הערב ומכבים ברוטב פטריות חם וחנק, כף את הכרובית לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

20פטריות קרימיני או בייבי פורטובלופטריות קרימיני או בייבי פורטובלו2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר2חופנים400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו1ראש גדולקרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה2356 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי וחצי או שמנת, 1 סיבוב של המחבתחצי וחצי או שמנת, 1 סיבוב של המחבת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1נורהויסקי או שרי יבש, אופציונליויסקי או שרי יבש, אופציונלי1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4sprigsמרווה טרייה, קצוצה דק, כ -2 כפותמרווה טרייה, קצוצה דק, כ -2 כפות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת בקר טחון, חזיר ועגל (תערובת קציץ בשר) או סינטה טחונה-לבחירתכםתערובת בקר טחון, חזיר ועגל (תערובת קציץ בשר) או סינטה טחונה-לבחירתכם01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט מגורד, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד, גלגל העין546 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1קטןבצל, קלופים חצויבצל, קלופים חצוי1קומץפרמיג'אנו-רג' יאנו מגורד או רומנופרמיג'אנו-רג' יאנו מגורד או רומנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.76אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כ -3 אונקיות, בורסין או גבינה רכה אחרת של שום ועשבי תיבולכ -3 אונקיות, בורסין או גבינה רכה אחרת של שום ועשבי תיבול3(חוֹרֶף)עירית, קצוצה או חתוכה, בערך 12 להביםעירית, קצוצה או חתוכה, בערך 12 להבים

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!