קציץ בשר צ'יפוטלה
קציץ בשר צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, שיבולת שועל רגילה, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: קציץ בשר צ'יפוטלה, קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן, ו קציץ בשר לאחד.
הוראות
כדי להכין קציץ בשר, להסיר 1 צ 'יפוטלה צ' ילה ו 1 כפית רוטב אדובו מפחית; מילואים הנותרים צ ' ילי ורוטב לשימוש נוסף. Chop צ ' ילה.
שלב צ ' ילה, רוטב אדובו, בצל, ואת 14 המרכיבים הבאים (דרך חזה הודו הקרקע) בקערה גדולה, ערבוב לשלב.
מניחים תערובת הודו במחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 דקות.
כדי להכין ציפוי, לשלב 1/4 כוס רוטב עגבניות, קטשופ, ורוטב חם בקערה קטנה; תערובת מברשת באופן שווה על קציץ בשר. מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד רשם מדחום 16
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.