קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר צבי

קציץ בשר צבי
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בשר צבי טחון, קרקרים מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו קציץ בשר צבי, קציץ בשר צבי, ו קציץ בשר צבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד בשר צבי, 1 כף סוכר חום, קרקרים, וביצה בקערה. מתבלים עם חרדל, כוסברה, אבקת שום, פתיתי בצל, טימין, קינמון ופפריקה; מערבבים היטב. תערובת לטפוח למחבת 9x9 אינץ', או מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לכריכהלכריכה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בשר צביבשר צבי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 40 דקות. מערבבים יחד את הקטשופ, עם 1 כף סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים על גבי קציץ הבשר, ומניחים בחזרה בתנור עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות