גשו לסופר וקנו סוכר חום, בשר צבי טחון, קרקרים מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו קציץ בשר צבי, קציץ בשר צבי, ו קציץ בשר צבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד בשר צבי, 1 כף סוכר חום, קרקרים, וביצה בקערה. מתבלים עם חרדל, כוסברה, אבקת שום, פתיתי בצל, טימין, קינמון ופפריקה; מערבבים היטב. תערובת לטפוח למחבת 9x9 אינץ', או מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פתיתי בצל יבשים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות שמן צמחי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לכריכה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
בשר צבי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 40 דקות. מערבבים יחד את הקטשופ, עם 1 כף סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים על גבי קציץ הבשר, ומניחים בחזרה בתנור עוד 10 דקות.