קציץ בשר צמחוני של אליסה.
קציץ הבשר הצמחוני של אליסה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. . אם יש לך נבט חיטה, רוטב עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי פשתן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Fig' n ' Flax Thumbrint כקינוח. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. נסו קציץ בשר צמחוני עדשים, מרק הברוקולי של אליסה כהן (מזון גולמי), ו קציץ בשר צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
למדוד את העדשים לסיר ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות אותם על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, כ 45 דקות. בדוק מדי פעם ולהוסיף יותר מים במידת הצורך.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז מחבת כיכר 8x4 אינץ'.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הבצל, גזר, פלפל ונבט חיטה. דופק עד קצוץ דק.
שים את העדשים לתוך מעבד המזון ולעבד לתוך משחה. כפית את העדשים לתוך הקערה עם הירקות ומערבבים את האורז, פירורי לחם, זרעי פשתן, חלבונים ביצה, רוטב עגבניות ושמן זית. מתבלים בקורנית, פלפל קאיין ומלח. כפית את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד מחומם דרך ושחמה על החלק העליון. מגניב מעט לפני חיתוך והגשה.