קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

קציץ בשר של חוות קישואים.

קציץ בשר של חוות קישואים.
קציץ בשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, תערובת רוטב ראנץ', קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 497 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר של חוות קישואים., קציץ בשר בראנץ בייקון עוף, ו קציץ בשר עוף ברוטב באפלו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את הבשר הטחון, הודו טחון, קישואים, בצל, פלפל ירוק, ביצה, רוטב ווסטרשייר, גבינת צ 'דר, פירורי לחם, ותערובת רוטב ראנץ' עד בשילוב טוב. צור את התערובת לתוך כיכר באמצע צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
תערובת רוטב ראנץ יבשתערובת רוטב ראנץ יבש
פלפל ירוקפלפל ירוק
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
הודו טחוןהודו טחון
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
קישואיםקישואים
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים יחד את קטשופ ורוטב סטייק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הרוטב מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור