קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ גבינת קוטג

קציץ גבינת קוטג
קציץ גבינת קוטג'אני צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, בצל, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ גבינת קוטג'שמיר, כיכר השמיר הקוטג', ו כיכר לחם קוטג'ממולא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל צלחת בישול 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חום 1 כף שמן במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מטגנים את הבצל עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
בקערה גדולה לשלב גבינת קוטג', פירורי cornflake, ביצה, שמן ובצל מוקפץ. מערבבים בהדרגה את החלב כדי להרטיב. ייתכן שיהיה עליך רק 1/2 כוס חלב, התערובת צריכה להיות לחה אבל לא מרפה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
בצלבצל
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים את תערובת גבינת הקוטג ' למחבת מוכנה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות או עד מבעבע וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת