קציץ האביב עם ביצי עין בצד
קציץ האביב עם ביצי עין בצד דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 218 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך פלפל, קישואים, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. נסו נקניק חשיש עם ביצת צד שמש למעלה, ביצת עין עם חמאה מעוטרת ותרד עם בייקון, ו Sunny Side Up Beet Hash with Crispy Rice Cakes (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת גדולה להציב בכיור או מעל צלחת, לשלב את תפוחי האדמה וקישואים. עם הידיים, לסחוט כדי להסיר כל עודף מים.
הוסף 3 כפות של שמיר ולזרוק.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את תערובת תפוחי אדמה-ו-קישואים, לחיצה עליו עם החלק האחורי של מרית. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, בלי לערבב, במשך 15 דקות. מקפלים את החשיש לשניים. לבשל עוד כמה דקות.
מעבירים לצלחות בודדות יחד עם הביצים.
מפזרים הן את החשיש והן את הביצים בשמיר שנותר.