קציץ הבשר הטוב ביותר
אם יש לך מלח, בקר טחון, רוטב סטייק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 8 1/2 x 4 1/2 מחבת כיכר אינץ.
בקערת ערבוב, לשלב את בשר טחון, מלח, ביצה, פלפל שחור ופירורי לחם.
יוצקים את החלב, 3 כפות של רוטב סטייק, בצל ופלפל ירוק.
מניחים את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן וצורה לתוך כיכר.
תבריש את החלק העליון עם רוטב הסטייק שנשאר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה או עד הסוף. אפשר לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.