קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם
קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בצל ותערובת מתכון, מים, ביצה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים היטב את הבשר, מרק עגבניות 1/2 כוס, תערובת מרק בצל, פירורי לחם וביצה בקערה גדולה.
מניחים את התערובת לתוך תבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ ' ובצורה יציבה לתוך כיכר 4 אינץ 8 x.
אופים ב 350 מעלות F. במשך 1 שעה 15 דקות או עד קציץ הבשר מבושל דרך.
תן לקציץ הבשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
חום 2 כפות טפטוף מחבת, מרק עגבניות שנותר ומים בסיר 1 ליטר על חום בינוני עד התערובת חמה מבעבעת, ערבוב מדי פעם.
מגישים את תערובת המרק עם קציץ הבשר.