קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קציץ הבשר הכי קל וטעים בעולם!

קציץ הבשר הכי קל וטעים בעולם!
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עגבניות שימורים, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קל & טעים! ~ מאפה תפוחים, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מוסיפים את הבשר הטחון, העגבניות והקרקרים המרוסקים. מתבלים עם פתיתי בצל, אבקת שום, מלח מתובל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
לכריכהלכריכה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מערבבים עד בשילוב שווה. לארוז למחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה