קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קציץ הבשר הכי קל וטעים בעולם!

קציץ הבשר הכי קל וטעים בעולם!
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עגבניות שימורים, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קל & טעים! ~ מאפה תפוחים, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מוסיפים את הבשר הטחון, העגבניות והקרקרים המרוסקים. מתבלים עם פתיתי בצל, אבקת שום, מלח מתובל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
לכריכהלכריכה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מערבבים עד בשילוב שווה. לארוז למחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®