זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עגבניות שימורים, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קל & טעים! ~ מאפה תפוחים, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מוסיפים את הבשר הטחון, העגבניות והקרקרים המרוסקים. מתבלים עם פתיתי בצל, אבקת שום, מלח מתובל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פתיתי בצל יבשים
(מומלץ: קטלינה)
לכריכה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מערבבים עד בשילוב שווה. לארוז למחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).