תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז לתת את קציץ הבשר הקל והטעים ביותר אי פעם! ניסיון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. אם יש לכם קרקרים עגולים חמאה שרוול, מלח מתובל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קל & טעים! ~ מאפה תפוחים, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל 1lb.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מוסיפים את הבשר הטחון, העגבניות והקרקרים המרוסקים. מתבלים עם פתיתי בצל, אבקת שום, מלח מתובל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פתיתי בצל יבשים
(מומלץ: קטלינה)
לכריכה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מערבבים עד בשילוב שווה. לארוז למחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).