קציץ הבשר של אמא
המתכון של ברוסקטה קציץ בשר של אמא יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 166 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם תערובת איטלקית* חמש גבינה, ביצה, בשר טחון רזה במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות ומילוי לערבב. שמור חצי לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים בשר וביצה לתערובת המילוי הנותרת; מערבבים היטב. לחץ על תחתית 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
שלב תערובת מילוי שמורה ובצל; להפיץ על תערובת בשר. כיסוי.
אופים 45 דקות.; למעלה עם גבינה.
אופים, חשוף, 10 דקות. או עד קציץ בשר נעשה (160F).