קציץ הבשר של דודה פגי
קציץ הבשר של דודה פגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם קטשופ, ביצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו הפוטפורי של דודה פגי, עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין, ו סטייק חזיר מזוגג כתום של דודה פגי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב את בשר בקר הקרקע, רסק עגבניות, בצל, פלפל ירוק, שיבולת שועל, ביצה, מלח ופלפל. לעצב את התערובת לתוך כיכר ולמקם אותו במחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ'.
בקערה קטנה, מקציפים יחד את הקטשופ, הסוכר החום והחרדל. למרוח את זיגוג על גבי קציץ הבשר ואופים עד קציץ הבשר הוא מוצק ומבושל כל הדרך, על 1 שעה.