קציץ וביצים מחבת
קציץ וביצים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 473 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו רוטב נקניק וביצים מחבת Hash חום, ביצים רכות מבושלות על מחבת גבינה חשיש, ו תפוחי אדמה ממולאים בשר מחבת Hash עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לנקב את תפוחי האדמה בכמה מקומות עם מזלג ומיקרוגל עד כמעט מכרז, על 10 דקות, פונה באמצע.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מחממים את החמאה במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקילבסה ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את הבצל ואת זרעי קימל ומבשלים עד הבצל רך, כ 3 דקות.
מערבבים את תפוחי האדמה, ואז לשטח את החשיש לתוך שכבה אפילו, לחיצה בעדינות עם מרית. לבשל ללא הפרעה עד פריך משחימים על הקרקעית, על 5 דקות. הפוך את החשיש בחלקים ומבשל עד השחמה בצד השני, על 5 דקות יותר.
באמצעות כף, לעשות 4 חריצים רדודים חשיש לפצח 2 ביצים לתוך כל אחד.
מעבירים לתנור ואופים עד החלבונים ביצה להגדיר, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעל עם הפטרוזיליה והבצל הירוק.