קציץ לימון קר
צריך קינוח צמחוני? קציץ לימון קר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, לימונים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קציץ תה קר לימון, קציץ לימון קר ומסגיר, ו עוגות תה קר טבעוניות עם ציפוי לימון-אייס תה.
הוראות
כדי להפוך את קליפת לימון מסוכר: למלא שני סירים קטנים עד בינוניים עם 1 ליטר מים ולהגדיר לרתיחה מעל חום גבוה. בקערה גדולה להכין אמבט קרח על ידי מילוי ¾ עם מים קרים וקוביות קרח. אתה רוצה אמבט קרח שלך להיות גדול מספיק כדי להכיל מסננת שלך.
באמצעות מקלף ירקות להסיר רצועות ארוכות של קליפת לימון מ 3 לימונים, מקצה לקצה. תחפרו את הקולף שלכם ברוחב צר כדי להימנע מהמלתחה. לקצץ לקלף לרצועות דקות עם סכין קיצוץ.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, להוסיף לקלף לסיר # 1 blanch במשך 20 שניות. קליפת מאמץ.
מניחים מסננת באמבט קרח (כך פיל נשאר כלול) לשטוף ולמלא סיר #1 עם ליטר מים אחר, ולהחזיר את הסיר לרתיחה. חזור על התהליך לסירוגין בין סיר # 1 וסיר #
אתה תחמיץ את הקליפה חמש פעמים.
לאחר תהליך blanching הושלם, לשלב כוס אחת של מים וכוס אחת של סוכר באחד הסירים הנקיים שלך. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
הוסף פיל ומבשל במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח שני 8.5 מחבתות כיכר אינץ. קו תחתית המחבת עם נייר קלף. בקערה גדולה מערבבים קמח, אבקת חלב חמאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד, באמצעות מצורף ההנעה, להכות חמאה וסוכר על בינוני עד אור ורך.
להוסיף גרידת לימון ומערבבים עד רק בשילוב.
בקערה קטנה לשלב מיץ לימון, מים וניל. החלופי הוספת תערובת נוזלית ותערובת יבשה לתערובת החמאה מתחיל ומסתיים בתערובת היבשה.
מערבבים עד משולב היטב, גירוד הצדדים לפי הצורך.
להוסיף ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות ואופים במשך 45-60 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי.
בעוד כיכרות אפייה, להשתמש במזלג כדי להסיר קליפת לימון מסוכרים מסירופ. הניחו את הקליפה בצד על קערה או צלחת.
מוסיפים את המיץ של לימון אחד לסירופ קליפת לימון מסוכר שמורות.
לטאטא עד הסוכר מתמוסס, חום מעל אש נמוכה ערבוב כדי להמיס כל סוכר גבישי, במידת הצורך.
כיכרות סיים מגניב במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן הפוך על מתלה חוט להגדיר מעל תבנית אפייה. כדי להקל על ספיגת סירופ לעשות כמה זרגים מפוזרים באופן שווה עם בודק עוגה . כפית על 1/8 של סירופ לימון על כל כיכר ולתת מגניב במשך כ 5 דקות. כיכרות הפוך להפוך דקירות לראש ואז כפית עוד 1/8 כוס סירופ לימון על כל כיכר ולתת מגניב לחלוטין. סירופ שאריות ניתן לאחסן במקרר במיכל אטום במשך כמה ימים.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ממתקים סוכר, מיץ לימון ווניל עד חלקה.
יוצקים ציפוי על צמרות של עוגות לימון מקורר המאפשר לו לטפטף במורד הצדדים. למעלה מיד עם קליפת לימון מסוכר. החנות מכוסה.