קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ סנדוויץ ' רך בסיסי

קציץ סנדוויץ ' רך בסיסי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו קציץ סנדוויץ ' רך בסיסי, לחם חלב חמאה דבש: קל, רך, כיכר כריך, ו לחם לבן בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין את הספוג. בקערת מיקסר או קערה גדולה אחרת, לשלב את הקמח, מים, דבש, ושמרים מיידיים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף עד חלקה מאוד, לשלב אוויר, על 2 דקות. הספוג יהיה עקביות של הבלילה עבה, לגרד את הצדדים של הקערה, לכסות עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הפוך את תערובת הקמח ולהוסיף לספוג. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח (מילואים 1/4 כוס אם ערבוב ביד), חלב יבש, ושמרים מיידיים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
אבקת חלבאבקת חלב
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים את זה על גבי הספוג ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר לו להתסיס במשך 1 עד 4 שעות בטמפרטורת החדר. (במהלך תקופה זו, הספוג יהיה בועה דרך שמיכת הקמח במקומות: זה בסדר.)
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מערבבים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
שיטת מיקסר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את החמאה לקערה ומערבבים עם הוו הבצק במהירות נמוכה (#2 אם משתמשים במטבח
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
סיוע) במשך 1 דקה או עד הקמח הוא רטוב מספיק כדי ליצור בצק מחוספס. לגרד כל פיסת בצק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מפזרים על המלח ולשים את הבצק במהירות בינונית (מטבח מספר 4
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
סיוע) במשך 7 עד 10 דקות. זה לא יבוא מן הקערה עד הרגע האחרון או כך של לישה; זה יהיה חלק ומבריק מקל על האצבעות שלך. עם מרית משומנת, לגרד את כל הבצק נצמד לצדדים של הקערה. אם הבצק אינו נוקשה, ללוש קצת קמח. אם זה בכלל לא דביק, לרסס אותו עם קצת מים ללוש אותו. (הבצק ישקול כ 44.25 אונקיות / 1258 גרם.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
שיטת יד
12
מוסיפים את המלח והחמאה לקערה, עם כף עץ או היד שלך, מערבבים עד שכל הקמח הוא רטוב. ללוש את הבצק בקערה עד שהוא מגיע יחד, ולאחר מכן לגרד אותו על הדלפק מקומח קלות. ללוש את הבצק במשך 5 דקות, מספיק כדי לפתח את מבנה הגלוטן קצת, הוספת מעט מן הקמח השמור ככל האפשר כדי לשמור על הבצק מלהידבק. השתמש מגרד ספסל כדי לגרד את הבצק ולאסוף אותו יחד כפי שאתה ללוש אותו. בשלב זה, זה יהיה דביק מאוד. לכסות אותו עם קערה הפוכה ולאפשר לו לנוח במשך 20 דקות. (זמן מנוחה זה יהפוך את הבצק פחות דביק וקל יותר לעבוד איתו.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
ללוש את הבצק עוד 5 דקות או עד שהוא חלק מאוד וגמיש. זה עדיין צריך להיות דביק (דביק) מספיק כדי להיצמד מעט האצבעות שלך קצת. אם הבצק עדיין דביק מאוד, עם זאת, מוסיפים חלק מהקמח השמור הנותר, או קצת יותר. (הבצק ישקול כ 44.25 אונקיות / 1258 גרם.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
14
שתי השיטות
15
תן לבצק לעלות. באמצעות מרית משומנת או מגרד בצק, לגרד את הבצק לתוך מיכל או קערה עולה בצק 4 ליטר, משומן קלות עם תרסיס בישול או שמן. לדחוף את הבצק קלות לרסס או שמן את פני השטח. מכסים את המיכל במכסה או בניילון נצמד. עם פיסת נייר דבק, לסמן את הצד של המיכל בערך איפה להכפיל את גובה הבצק יהיה. אפשר את הבצק לעלות (באופן אידיאלי ב 75°עד 80 ° F) עד הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
באמצעות מרית משומנת או מגרד בצק, לגרד את הבצק על הדלפק משוריין ולחץ על זה בעדינות כדי ליצור מלבן. הוא יהיה מלא באוויר ועמיד. נסה לשמור על כמה שיותר בועות אוויר ככל האפשר. משוך החוצה וקפל את הבצק מעל מכל ארבעת הצדדים לחבילה הדוקה, או לתת לו 2 אותיות עסקיות פונה ולהגדיר אותו בחזרה במיכל. שוב לשמן את פני השטח, לכסות, ולסמן איפה כפול הגובה יהיה עכשיו. (זה ימלא את המיכל מלא יותר מאשר קודם כי זה נפוח עם אוויר.) לאפשר את הבצק לעלות במשך 1 עד 2 שעות או עד שהוא מגיע לסימן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
לעצב את הבצק ולתת לו לעלות. להפוך את הבצק החוצה על הדלפק מקומח קלות לחתוך אותו לשניים. לעצב כל חתיכה לתוך כיכר: להתחיל על ידי לחיצה בעדינות על הבצק (או בקלילות מגלגל אותו עם מערוך) לתוך מלבן רחב; הגודל המדויק אינו חשוב בשלב זה. (צד ארוך של הבצק צריך להיות פונה אליך.) גומה את הבצק עם קצות האצבעות כדי להוציא את כל בועות גדולות. מקפלים על הצד הימני של הבצק מעט מעבר למרכז. מקפלים על הצד השמאלי של הבצק כדי לחפוף אותו מעט. לחץ על המקטע החפיפה במרכז עם הצד של היד שלך כדי לאטום את הבצק. (אם יש לך הרבה ניסיון בעיצוב, ייתכן שתעדיף בשלב זה לסובב את הבצק 90 מעלות-רבע סיבוב.) החל בקצה העליון של הבצק, לגלגל אותו מעל שלוש או ארבע פעמים, עד שהוא מגיע לקצה התחתון של הבצק: עם כל גליל, לחץ עם האגודלים שלך כדי לאטום אותו ובמקביל לדחוף אותו ממך מעט כדי להדק את העור החיצוני. כשאתם מתגלגלים ולוחצים, הבצק יהיה רחב יותר. אם זה לא כל עוד המחבת, מניחים את שתי הידיים קרוב זה לזה על גבי הבצק, מתגלגל הלוך ושוב, בהדרגה לעבוד בדרך שלך לכיוון הקצוות, בעדינות למתוח את הבצק. עבור הצורה אפילו ביותר, חשוב לשמור על עור הדוק על פני השטח של הבצק ולא לקרוע אותו. אם אתה רוצה את הקצוות של כיכר להיות חלקה, לתחוב את הצדדים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מניחים את הכיכרות במחבת כיכר מוכן; הבצק יהיה על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המחבתות. לכסות אותם עם מיכל גדול, או לכסות אותם באופן רופף עם ניילון משומן לעטוף, ולאפשר לעלות עד המרכז הוא על 1 אינץ ' מעל הצדדים של המחבת, 1 1 1/2 עד 2 שעות. כאשר הבצק נלחץ עם קצה האצבע, הדיכאון יהיה מאוד לאט למלא.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
19
מחממים את התנור. מחממים את התנור ל 177° 45 דקות לפני האפייה. יש מדף תנור ברמה הנמוכה ביותר ומניחים עליו אבן אפייה או תבנית אפייה, ומחבת ברזל יצוק או מחבת גיליון על רצפת התנור, לפני ההתחממות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
אופים את הלחם. במהירות אבל בעדינות להגדיר את המחבתות על אבן אפייה חמה או תבנית אפייה חמה. לזרוק 1/2 כוס קוביות קרח למחבת מתחת ומיד לסגור את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
21
אופים במשך 50 דקות או עד חום זהוב בינוני שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי (מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז יקרא על 99°). באמצע האפייה, לסובב את המחבתות אפילו לאפייה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
22
זיגוג לקרר את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
23
הוציאו את הלחם מהתנור והניחו אותו על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
24
מברשת החלק העליון של הלחם עם חמאה מומסת אופציונלית. Unmold ואת הצד העליון מגניב על מתלה תיל עד בקושי חם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
25
וריאציה טעם מלא האולטימטיבי
26
לפיתוח הטעם הטוב ביותר, בשלב 2, לאפשר את הספוג להתסיס במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר אותו במשך 8 עד 24 שעות. אם באמצעות שיטת ערבוב היד, להסיר אותו מהמקרר על 1 שעה לפני ערבוב הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
27
מצביעים להצלחה
28
* אם לא באמצעות חלב יבש, אתה יכול להחליף 1 כוס המים עם 1 כוס חלב, רצוי ללא שומן, צרוב (הביא לנקודת הרתיחה) ומקורר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
29
הבנה
30
כמות גדולה יותר של המתנע בצק ספוג (מראש תסיסה) מציעה טעם מלא יותר בלחם "רגיל" זה, ולכן כמעט 50 אחוזים מכלל כמות הקמח משמש בספוג, לעומת 30 אחוזים הרגילים של לחמים אח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
31
אם משתמשים בחלב נוזלי, הוא צרוב כדי לבטל את האנזים בו שיכול להפוך את הבצק לדביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
32
אפיית הלחם בטמפרטורה גבוהה מדי, תגרום לקרום דק מדי, אשר יגרום מחזיק מפתחות, או התקפלות בצידי הכיכר. לכן, לחם זה נאפה ב 177°. חשוב גם הלחם להיות אפוי היטב, כך הקרום הוא חזק מספיק כדי למנוע ממנו דחיסה. כיכרות לא צריך להיות לחתוך עד מגניב לחלוטין מאותה הסיבה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
33
אחוז הבצק
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
34
קמח: 100% מים: 66.3% (כולל מים בחמאה ודבש)שמרים: 0.74% מלח: 2.3% שומן: 15.9%
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
35
Reprinted ברשות המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים