קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 70 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך פירות, תבלין, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake, ו פודינג לחם פירות ואגוזים.
הוראות
1
שים את הפירות היבשים, דובדבנים, תפוח, חזה, מיץ תפוחים, ברנדי וקוינטריאו בקערה גדולה. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ואז לעזוב להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פירות יבשים
Cointreau
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 קורטים ציפורן טחון
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חמאה וקו פח 2lb כיכר עם רצועה של נייר אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לשים את הקומקום לרתיחה ויש לי פח קלייה, בתוספת גיליון של נייר מרופד בחמאה, מוכן.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד שהוא הופך חיוור קצת, ואז מערבבים את הביצים, קמח, פירורי לחם, סירופ, תבלינים, מלח, פירות ספוגים ואגוזים. כף לתוך פח כיכר להחליק את החלק העליון. כווץ את נייר הכסף באופן רופף על הפח, מתפתל פינות כדי להדק אותו סביב הקצוות פחיות. לשבת אותו בדיל הצלייה, ואז לשפוך כמה cms של מים רותחים. בזהירות להעביר לתנור ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לאחר 40 דקות, להנמיך את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ומבשלים עוד 1 שעות, ציפוי את מפלס המים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי לחמם את הפודינג, או להחזיר אותו לתנור בינוני במשך 30 דקות בדיל שלה, או להפוך על צלחת הגשה, לכסות באופן רופף עם סרט נצמד ומיקרוגל במשך 5 דקות על בינוני. לציפוי, לחמם בעדינות את החמאה, סוכר וסירופ יחד עד הסוכר מתמוסס, מערבבים בברנדי, ולאחר מכן להטות את האגוזים ופירות. כפית על פודינג חם ואבק עם קצת סוכר דובדבן, אם אתה רוצה.
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.