קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים

קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים
קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 70 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך פירות, תבלין, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake, ו פודינג לחם פירות ואגוזים.

הוראות

1
שים את הפירות היבשים, דובדבנים, תפוח, חזה, מיץ תפוחים, ברנדי וקוינטריאו בקערה גדולה. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ואז לעזוב להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פירות יבשיםפירות יבשים
CointreauCointreau
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חמאה וקו פח 2lb כיכר עם רצועה של נייר אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לשים את הקומקום לרתיחה ויש לי פח קלייה, בתוספת גיליון של נייר מרופד בחמאה, מוכן.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד שהוא הופך חיוור קצת, ואז מערבבים את הביצים, קמח, פירורי לחם, סירופ, תבלינים, מלח, פירות ספוגים ואגוזים. כף לתוך פח כיכר להחליק את החלק העליון. כווץ את נייר הכסף באופן רופף על הפח, מתפתל פינות כדי להדק אותו סביב הקצוות פחיות. לשבת אותו בדיל הצלייה, ואז לשפוך כמה cms של מים רותחים. בזהירות להעביר לתנור ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לאחר 40 דקות, להנמיך את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ומבשלים עוד 1 שעות, ציפוי את מפלס המים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי לחמם את הפודינג, או להחזיר אותו לתנור בינוני במשך 30 דקות בדיל שלה, או להפוך על צלחת הגשה, לכסות באופן רופף עם סרט נצמד ומיקרוגל במשך 5 דקות על בינוני. לציפוי, לחמם בעדינות את החמאה, סוכר וסירופ יחד עד הסוכר מתמוסס, מערבבים בברנדי, ולאחר מכן להטות את האגוזים ופירות. כפית על פודינג חם ואבק עם קצת סוכר דובדבן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירות יבשים מעורביםפירות יבשים מעורבים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבן קרחוןדובדבן קרחון1תפוח ברמלי, על 175g, מגורד, בתוספת גרידה 1 תפוז ו 1 לימוןתפוח ברמלי, על 175g, מגורד, בתוספת גרידה 1 תפוז ו 1 לימון1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוחים טובמיץ תפוחים טוב2(חוֹרֶף)2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, בתוספת תוספת עבור משומן100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה2largesביצים, מכותביצים, מכות85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים2(חוֹרֶף)סירופ זהבסירופ זהב2(יכול להיות או להרחיק)תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן ושקדים לבנים, קצוצים בערךאגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן ושקדים לבנים, קצוצים בערך50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ זהבסירופ זהב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כל אגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן, שקדים blanched ודובדבן glacé, נותר שלםכל אגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן, שקדים blanched ודובדבן glacé, נותר שלם2(חוֹרֶף)Cointreau (או להשתמש יותר ברנדי)Cointreau (או להשתמש יותר ברנדי)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.