קציץ פסטרמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חשיש פסטרמה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם פלפלים, 2 בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו פסטרמה ותפוחי אדמה עם ביצים מטוגנות, פסטרמה ושיפון פנזנלה, ו פסטרמה ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה לא מקל על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הפסטרמה, פלפל ובצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטרמה הוא השחמה קלות ואת הפלפלים והבצל התרככו, כ 7 דקות.
הסר לקערה בינונית ולהניח בצד. למחוק את המחבת עם מגבות נייר.להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את כף הנותרים של שמן.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם חום זהוב בכל רחבי ו במכרז סכין, כ -12 דקות.להחזיר את תערובת פסטרמה למחבת ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, על 4 דקות.