קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות21
ציון בריאות3
מגזין

קציץ פקאן חמוציות וג'ינג'ר

קציץ פקאן חמוציות וג'ינג'ר
צריך מתאבנים צמחוניים lacto ovo hor d ' ouvre? פקאן חמוציות & ג'ינג'ר כיכר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 21 מנות. עם 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ביצים, ריבת משמש, פקאנים נוספים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צ'יפס תפוחים וחמוציות עם ציפוי ג' ינג'ר-פקאן, קציץ לימון פקאן, ו בננה פקאן לוף.

הוראות

1
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה וכפול קו הבסיס ואת הצדדים של 20 ס " מ מרובע עוגת פח עמוק עם אפיית קלף. לטחון 100 גרם של פקאן במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
חותכים את החמאה ומניחים במחבת גדולה ומבוססת על סוכר, חמוציות, משמשים, גרידת תפוזים ומיץ וברנדי. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב עד החמאה נמסה, ואז מבשלים במשך 10 דקות עד פירות שמנמנים ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום וקריר במשך 30 דקות.
5
הכה את הביצים קלות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ג ' ינג ' ר הקרקע וקינמון. מערבבים את הביצים, אגוזי פקאן טחונים, חצאי פקאן הנותרים, תערובת קמח וג ' ינג ' ר גבישי למחבת, ערבוב עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כף לתוך פח מוכן להחליק את החלק העליון.
7
אופים עבור 1 hr, ואז להפחית את הטמפרטורה 140C / מאוורר 120c / גז 1 ומבשלים עוד 1-2 שעות, עד העוגה מרגישה מוצקה ושיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב בדיל במשך 10 דקות, להתברר, ואז להסיר את הנייר ולהשאיר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
לחמם את הריבה עם 1 כף מים, ולאחר מכן לחץ דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
שים את העוגה על לוח לצחצח את החלק העליון עם שכבה דקה של ריבה, שומר כמה מאוחר יותר. קל אבק משטח עם סוכר הדובדבן, ואז לגלגל את המרציפן כדי מעט גדול יותר מאשר החלק העליון של העוגה. הרם על העוגה, לחץ על קלות, ולאחר מכן לקצץ כדי לפגוש את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מרציפןמרציפן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ריבהריבה
10
חתוך לשניים.
11
מברשת את הריבה הנותרת על מרציפן, ואז לקשט את צמרות עם פירות יבשים, אגוזים מרכיבים אחרים על פי בחירתך. לעטוף כל עוגה ראשונה אפיית קלף, ואז בנייר כסף. לאחסן את הפח עד 3 שבועות. יכול להיות קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®