קציץ קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציץ קינמון. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, סודה לשתייה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קציץ אגוז קינמון, קציץ קינמון, ו קציץ אגוז קינמון.
הוראות
בקערה גדולה, להכות חמאה עד אור ורך, על 1 דקה. בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
הוסף לתערובת מוקרם לסירוגין עם חלב חמאה רק עד מעורב.
מעבירים חצי מהתערובת ל-9-אין. אקס-5-אין. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים קינמון וסוכר שנותר.
מפזרים שלושה רבעים של תערובת מעל הבלילה. למעלה עם חמאה שנותרה ומפזרים תערובת קינמון שנותר.
אופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.