קציץ שום
קציץ שום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו התקצרות, מים חמים, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קציץ תבלין שום, בצל-לחם בועה שום, ו כיכר שום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, קיצור, מלח 2 כוסות קמח; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי ליצור בצק רך. להתברר על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; לחלק לרבעים. מחלקים כל חלק ל -12 חתיכות. בקערה רדודה, לשלב את החמאה, פטרוזיליה ואבקת שום. לעצב כל חתיכה לכדור; לטבול בתערובת החמאה.
מקום בשני גריז 9-in. אקס-5-אין. מחבת כיכר.
יוצקים כל תערובת חמאה שנותרה על הבצק. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
אופים ב 375° במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב. מגניב במשך 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט.