קציצות איטלקיות חמות
המתכון של קציצות איטלקיות חמות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כ -30 דקות . מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 964 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -56 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חמאה, רוטב עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 72% . מתכונים דומים: קציצות בשר גרמניות של Frikadellen , קציצות שיבולת שועל גרבנזו וקציצות תרד ותפוחי אדמה ג'ינג'י .
הוראות
מערבבים בסיר את רוטב העגבניות, הבזיליקום, פתיתי הפלפל ואבקת השום. מביאים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מבשלים במשך 15 דקות.
בינתיים מעצבים נקניק לארבע קציצות אובליות דקות. במחבת על אש בינונית, מבשלים קציצות עד שאינן ורודות יותר; להסיר ולשמור על חום.
בטפטופים מטגנים בצל עד לריכוך.
מניחים פרוסת גבינה על ארבע פרוסות לחם; שכבה כל אחד עם קציצת נקניק, בצל ושארית הגבינה. למעלה עם שארית הלחם. חמאה את החלק החיצוני של כריכים.
על מחבת פסים או במחבת גדולה, צולים על אש בינונית עד ששני הצדדים מזהיבים והגבינה נמסה.
מגישים עם רוטב עגבניות עשבי תיבול לטבילה.