קציצות אסיאתיות עם רוטב טבילה שומשום ליים
קציצות אסיאתיות עם רוטב טבילה שומשום ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן שומשום אסייתי, מיץ ליים, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו קציצות אסיאתיות עם רוטב טבילה שומשום ליים, קציצות הודו אסיאתיות עם רוטב שומשום ליים, ו קציצות הודו אסיאתיות עם רוטב שומשום ליים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
יוצקים חלב על פירורי לחם בקערה גדולה ומערבבים עד שנוזל נספג.
מוסיפים בשר טחון, ביצה, ערמוני מים, מלח, כוסברה קצוצה, 1 רוטב סויה כף, ו 2 כפיות שמן ומערבבים עם הידיים עד לשלב היטב. צורה 3 כפות תערובת בשר לכדור ולהעביר לתבנית זכוכית 9 אינץ 13-על ידי 9. לעשות יותר כדורי בשר עם התערובת הנותרת, סידור כדורי בשר על 1/2 אינץ ' בנפרד בתבנית אפייה.
אופים עד מבושל דרך, כ -15 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד מיץ ליים, מים, סוכר, הנותרים 4 כפות רוטב סויה, הנותרים 2 כפיות שמן בקערה עד הסוכר הוא מומס.
מעביר כדורי בשר למנה. מערבבים רוטב, ואז לטפטף קציצות עם 1 רוטב כף ומפזרים עלי כוסברה.
מגישים כדורי בשר עם רוטב שנותר.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.