קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

קציצות בגריל עם רוטב יוגורט הודי מתובל

קציצות בגריל עם רוטב יוגורט הודי מתובל
והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, פלפל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודים טבעוניים בגריל עם רוטב יוגורט קוקוס ליים הודי מתובל, יוגורט במרינדה הודי מתובל עוף בגריל, ו חידקן הודי עם רוטב יוגורט מנטה.

הוראות

1
כדורי בשר
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2
מערבבים את הבשר הטחון, בצל, שום, רוטב סויה, ביצים, זנגביל, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את החומרים עם הידיים עד שהם מעורבבים היטב ולהחזיק יחד היטב.
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מברשת את תבנית האפייה עם 2 כפיות של השמן. עם הידיים, ליצור את תערובת הבשר לתוך 24 כדורים עגולים ומניחים אותם 1 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית האפייה. (כל כדור צריך לשקול על 1/2 אונקיה.) לחות קלות את הידיים לפני יצירת כל כדור כדי להקל על גלגול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברשת את כדורי הבשר עם השמן שנותר לצלות אותם, 4 אינץ ' מאלמנט החימום, 6 עד 8 דקות, הופך אותם פעם אחת, עד שהם מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
דַק-דַק-
7
מניחים את כדורי הבשר בקערה רדודה עם רוטב יוגורט מתובל ההודי בצד, או לחתוך את החלק העליון של כיכר קטנה עגולה של לחם, להסיר את הקרביים, ולכפות את כדורי הבשר לתוך הלחם. אבק עם פטרוזיליה קצוצה לצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
רוטב יוגורט הודי מתובל
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
קו מסננת עם cheesecloth.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מניחים אותו מעל קערה וכפית את היוגורט לתוך המסננת. אפשר את היוגורט לנקז במקרר במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מעבירים את היוגורט סחוט מן הגבינה לקערה האחרת להתמזג השום, מיץ לימון, שמן, כמון, כורכום, וקיין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
מתוך "ספר הבישול של הכלה והחתן" מאת אביגייל קירש וסוזן מ.גרינברג. Copyright (c) 2002 by Abigil Kirsch and Susan M. Greenberg. Published by Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה