קציצות בקר עם כופתאות עשב
קציצות בקר עם כופתאות עשב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבעול סלרי, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות, תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, ו תבשיל בשר בקר וגזר עם כופתאות מצופות עשב.
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
מערבבים במים, 1 כפית אורגנו, 1/2 בזיליקום כפית, שום, סלרי, בצל, שעועית, מרק ועגבניות.
חום לרתיחה; להפחית את החום.
בקערה בינונית מערבבים את שאר החומרים עד לקבלת הבצק הרך. טיפת בצק על ידי 12 כפות על תערובת בשר (לא טיפה ישירות לתוך נוזל). קוק חשף על אש נמוכה 10 דקות. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר.