קציצות ברביקיו מתוקות
קציצות ברביקיו מתוקות לוקחות בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 524 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לך סוכר חום, אבקת שום, שיבולת שועל לבישול מהיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית לברביקיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. ציון זה הוא מוצק. נסו קציצות ברביקיו, קציצות ברביקיו, ו קציצות הודו ברביקיו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מפוררים חזיר מעל תערובת ומערבבים היטב. צורה ל -2 אינץ'. ביצים.
מניחים קציצות על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 20-25 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
העברה ל-2 קו-טי לא משומנת. תבנית אפייה.
בינתיים, בסיר, שלבו קטשופ, סוכר חום, עשן נוזלי אם רוצים ומיץ לימון; מבשלים ומערבבים עד להמסת סוכר חום.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 כוס למשך 10-15 דקות יותר או עד לחימום.
יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים
יין זינפנדל ורוז סלקסי הם הבחירות המובילות שלי לברביקיו. רוזוס הוא מרענן בטמפרטורות חמות ומשלים רטבים מתוקים ומתובלים ומשפשף. זינפנדל הוא בחירת יין אדום קלאסי לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר וחזה בקר. הגפן הישנה והחלקה הגדולה זינפנדל עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![גפן ישנה וחלקה גדולה זינפנדל]()
גפן ישנה וחלקה גדולה זינפנדל
זינפנדל גדול וחלק זה מציע ניחוחות חיים של שזיף שחור, דובדבן מיובש, תאנה והפתק היפה הזה של פרי ברמבל טרי. תווים נוספים של סויה, עלה תה שחור וניל טהיטי מוסיפים מורכבות עם כל מערבולת של הכוס. על החיך, הטאנינים החלקים-משיי בולטים וציפוי הפה, מה שמוביל לחיך עשיר ומלא גוף שבו טעמי פירות עסיסיים של בויסנברי ורימון מתערבבים עם קוקוס מגולח טרי ותווי פלפל שחור עדינים-הכל עובד יחד בהרמוניה. הטאנינים החלקים והאבקה המובהקים נותנים והאיזון הכללי של הטעם,המבנה והמרקם יוצרים ביטוי יוצא דופן של זינפנדל.