קציצות בשר בקר ורוטב עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, בצל, פסטה rigatoni, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו קציצות פרמזן הודו אפויות עם ריגטוני ורוטב בזיליקום עגבניות עבה, אפוי ריגטוני עם כדורי בשר, ו ריגטוני אפוי עם כדורי בשר ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הפוך את הרוטב: במחבת גדולה רחבה, לטחון, לחמם את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הבצל מכרז, 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עגבניות השזיף, סוכר, אורגנו. מערבבים כדי למזג ולאחר מכן לשפוך עגבניות משומר ומיצים שלהם. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד שזה מגיע לרתיחה, על 5 דקות, כדי לאפשר את החומרים להתמזג יחד. טעם לתיבול. מנמיכים את החום ולתת לרוטב להמשיך לבשל כפי שאתה עושה את כדורי הבשר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוט
עגבניות שזיף
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
1
שים את הבשר בקערה גדולה ופזר אותו על כל החלק התחתון של הקערה מעלה את הצדדים קצת. זה יעזור לך להפיץ את התיבול באופן שווה על הבשר.
מפזרים את הבשר במלח ומוסיפים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופתיתי פלפל אדום. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את כל החומרים יחד. לעבוד 1 של הביצים עם הידיים.
מבחן טעם: במחבת קטנה, חום 1 כפית שמן קנולה על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום (כדי למנוע התזה), ולהוסיף את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
שים את החום בחזרה על גבוה וחום מכל הצדדים במשך כמה דקות עד מבושל אבל עדיין ורוד באמצע. טעם לתיבול ומרקם. אם לח מדי, להוסיף עוד פירורי לחם. אם יבש מדי, להוסיף עוד ביצה מוכה או התזה של מים. התאם את פתיתי מלח ופלפל אדום, במידת הצורך, גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
מגלגלים את הבשר הנותר לתוך כדורי בשר בקוטר 11/2 אינץ'; אתה צריך בערך 2
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את שמן הקנולה שנותר. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום ולהוסיף את כדורי הבשר בשכבה אחת, להפיץ אותם בנפרד קצת כך שיש להם סיכוי חום במקום מהביל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את החום בחזרה על גבוה ולהפוך את כדורי הבשר כדי חום אותם מכל הצדדים. מבשלים עד בינוני-נדיר, 3 עד 5 דקות. לסחוט את הצדדים של 2 כדורי בשר בין האגודל ואת האצבע כדי לוודא שהם עדיין רך במרכז. השתמש בכף מחוררת או מרית כדי להסיר אותם מהמחבת ולהעביר אותם למגש מרופד במגבת מטבח כדי לנקז כל שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מבשלים את הפסטה: מתבלים את המים הרותחים במלח עד שיש להם טעם של מי ים. להביא את המים בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיף את הפסטה לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם עם כף מחורצת כדי לוודא שזה לא clump או מקל לתחתית כפי שהוא מבשל, עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזיר
5
מסננים את הפסטה במסננת, בהזמנת כ -1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מגישים את כדורי הבשר: בינתיים, ברגע שאתה טיפה את הפסטה במים, מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה מאוד, 3 עד 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לרוטב ולבשר לנוח כמו הפסטה שלך מסיימת בישול.
יוצקים את כל השומן העודף במחבת המשמשת להשחמת כדורי הבשר, מוסיפים מצקת רוטב, ומחממים את המחבת על אש נמוכה. מערבבים לתפוס כל חתיכות משחימות של בשר במחבת. אחרי כמה דקות, תשפוך את הרוטב בחזרה עם השאר. מוסיפים מעט מנוזל בישול הפסטה השמורה במידת הצורך.