קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

קציצות בשר ברוטב עם ריגטוני

קציצות בשר ברוטב עם ריגטוני
קציצות בשר בקר ורוטב עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, בצל, פסטה rigatoni, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו קציצות פרמזן הודו אפויות עם ריגטוני ורוטב בזיליקום עגבניות עבה, אפוי ריגטוני עם כדורי בשר, ו ריגטוני אפוי עם כדורי בשר ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הפוך את הרוטב: במחבת גדולה רחבה, לטחון, לחמם את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הבצל מכרז, 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עגבניות השזיף, סוכר, אורגנו. מערבבים כדי למזג ולאחר מכן לשפוך עגבניות משומר ומיצים שלהם. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד שזה מגיע לרתיחה, על 5 דקות, כדי לאפשר את החומרים להתמזג יחד. טעם לתיבול. מנמיכים את החום ולתת לרוטב להמשיך לבשל כפי שאתה עושה את כדורי הבשר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
גויה סאזוןגויה סאזון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1
שים את הבשר בקערה גדולה ופזר אותו על כל החלק התחתון של הקערה מעלה את הצדדים קצת. זה יעזור לך להפיץ את התיבול באופן שווה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מפזרים את הבשר במלח ומוסיפים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופתיתי פלפל אדום. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את כל החומרים יחד. לעבוד 1 של הביצים עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
רול 1 כדור קטן (על 11/2 כדי 2 אינץ ' בקוטר).
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
מבחן טעם: במחבת קטנה, חום 1 כפית שמן קנולה על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום (כדי למנוע התזה), ולהוסיף את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
שים את החום בחזרה על גבוה וחום מכל הצדדים במשך כמה דקות עד מבושל אבל עדיין ורוד באמצע. טעם לתיבול ומרקם. אם לח מדי, להוסיף עוד פירורי לחם. אם יבש מדי, להוסיף עוד ביצה מוכה או התזה של מים. התאם את פתיתי מלח ופלפל אדום, במידת הצורך, גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גויה סאזוןגויה סאזון
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מגלגלים את הבשר הנותר לתוך כדורי בשר בקוטר 11/2 אינץ'; אתה צריך בערך 2
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את שמן הקנולה שנותר. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום ולהוסיף את כדורי הבשר בשכבה אחת, להפיץ אותם בנפרד קצת כך שיש להם סיכוי חום במקום מהביל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
שים את החום בחזרה על גבוה ולהפוך את כדורי הבשר כדי חום אותם מכל הצדדים. מבשלים עד בינוני-נדיר, 3 עד 5 דקות. לסחוט את הצדדים של 2 כדורי בשר בין האגודל ואת האצבע כדי לוודא שהם עדיין רך במרכז. השתמש בכף מחוררת או מרית כדי להסיר אותם מהמחבת ולהעביר אותם למגש מרופד במגבת מטבח כדי לנקז כל שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מבשלים את הפסטה: מתבלים את המים הרותחים במלח עד שיש להם טעם של מי ים. להביא את המים בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיף את הפסטה לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם עם כף מחורצת כדי לוודא שזה לא clump או מקל לתחתית כפי שהוא מבשל, עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מסננים את הפסטה במסננת, בהזמנת כ -1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מגישים את כדורי הבשר: בינתיים, ברגע שאתה טיפה את הפסטה במים, מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה מאוד, 3 עד 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לרוטב ולבשר לנוח כמו הפסטה שלך מסיימת בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
יוצקים את כל השומן העודף במחבת המשמשת להשחמת כדורי הבשר, מוסיפים מצקת רוטב, ומחממים את המחבת על אש נמוכה. מערבבים לתפוס כל חתיכות משחימות של בשר במחבת. אחרי כמה דקות, תשפוך את הרוטב בחזרה עם השאר. מוסיפים מעט מנוזל בישול הפסטה השמורה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
מצקתמצקת
8
מעבירים את הרוטב ואת כדורי הבשר לקערה גדולה ולזרוק במחצית הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
להוסיף על 3/4 כוס גבינת פרמזן. מוסיפים את שאר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מגישים עם הגבינה שנותרה בקערה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

מרכיבים

454פלפל האבנרובשר בקר טחון, 85% רזה, רצוי סינטהבשר בקר טחון, 85% רזה, רצוי סינטה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשים, ועוד במידת הצורךפירורי לחם יבשים, ועוד במידת הצורך794פלפל האבנרועגבניות מקולפות שלמות, שבורות לחתיכות קטנות יותר, עם הנוזל שלהןעגבניות מקולפות שלמות, שבורות לחתיכות קטנות יותר, עם הנוזל שלהן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלות, בתוספת נוסף במידת הצורךביצה, מוכה קלות, בתוספת נוסף במידת הצורך5שיני שום, חצוי פרוס דקשיני שום, חצוי פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר, או יותר במידת הצורךמלח כשר, או יותר במידת הצורך6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל לבןמלח כשר ופלפל לבן3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר, לפי הטעםפרמזן מגורר, לפי הטעם454פלפל האבנרועגבניות תמר חצויות,עגבניות תמר חצויות,0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום, או יותר במידת הצורךפתיתי פלפל אדום, או יותר במידת הצורך340פלפל האבנרופסטה מיובשת rigatoniפסטה מיובשת rigatoni1אוראו ממולאים כפולים2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, חצוי פרוס דקבצל צהוב, חצוי פרוס דק