קציצות בשר בקר ורוטב עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, בצל, פסטה rigatoni, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו קציצות פרמזן הודו אפויות עם ריגטוני ורוטב בזיליקום עגבניות עבה, אפוי ריגטוני עם כדורי בשר, ו ריגטוני אפוי עם כדורי בשר ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הפוך את הרוטב: במחבת גדולה רחבה, לטחון, לחמם את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הבצל מכרז, 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עגבניות השזיף, סוכר, אורגנו. מערבבים כדי למזג ולאחר מכן לשפוך עגבניות משומר ומיצים שלהם. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד שזה מגיע לרתיחה, על 5 דקות, כדי לאפשר את החומרים להתמזג יחד. טעם לתיבול. מנמיכים את החום ולתת לרוטב להמשיך לבשל כפי שאתה עושה את כדורי הבשר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות שזיף
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
גויה סאזון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1
שים את הבשר בקערה גדולה ופזר אותו על כל החלק התחתון של הקערה מעלה את הצדדים קצת. זה יעזור לך להפיץ את התיבול באופן שווה על הבשר.
מפזרים את הבשר במלח ומוסיפים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופתיתי פלפל אדום. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את כל החומרים יחד. לעבוד 1 של הביצים עם הידיים.
מבחן טעם: במחבת קטנה, חום 1 כפית שמן קנולה על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום (כדי למנוע התזה), ולהוסיף את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
שים את החום בחזרה על גבוה וחום מכל הצדדים במשך כמה דקות עד מבושל אבל עדיין ורוד באמצע. טעם לתיבול ומרקם. אם לח מדי, להוסיף עוד פירורי לחם. אם יבש מדי, להוסיף עוד ביצה מוכה או התזה של מים. התאם את פתיתי מלח ופלפל אדום, במידת הצורך, גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גויה סאזון
3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מגלגלים את הבשר הנותר לתוך כדורי בשר בקוטר 11/2 אינץ'; אתה צריך בערך 2
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את שמן הקנולה שנותר. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום ולהוסיף את כדורי הבשר בשכבה אחת, להפיץ אותם בנפרד קצת כך שיש להם סיכוי חום במקום מהביל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
שים את החום בחזרה על גבוה ולהפוך את כדורי הבשר כדי חום אותם מכל הצדדים. מבשלים עד בינוני-נדיר, 3 עד 5 דקות. לסחוט את הצדדים של 2 כדורי בשר בין האגודל ואת האצבע כדי לוודא שהם עדיין רך במרכז. השתמש בכף מחוררת או מרית כדי להסיר אותם מהמחבת ולהעביר אותם למגש מרופד במגבת מטבח כדי לנקז כל שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מבשלים את הפסטה: מתבלים את המים הרותחים במלח עד שיש להם טעם של מי ים. להביא את המים בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיף את הפסטה לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם עם כף מחורצת כדי לוודא שזה לא clump או מקל לתחתית כפי שהוא מבשל, עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מסננים את הפסטה במסננת, בהזמנת כ -1 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מגישים את כדורי הבשר: בינתיים, ברגע שאתה טיפה את הפסטה במים, מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה מאוד, 3 עד 5 דקות. כבה את החום ולאפשר לרוטב ולבשר לנוח כמו הפסטה שלך מסיימת בישול.
יוצקים את כל השומן העודף במחבת המשמשת להשחמת כדורי הבשר, מוסיפים מצקת רוטב, ומחממים את המחבת על אש נמוכה. מערבבים לתפוס כל חתיכות משחימות של בשר במחבת. אחרי כמה דקות, תשפוך את הרוטב בחזרה עם השאר. מוסיפים מעט מנוזל בישול הפסטה השמורה במידת הצורך.