קציצות בשר ג'מייקני
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קציצות בשר ג'מייקני יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קיצור, קמח, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קציצות בשר ג'מייקני, קציצות בשר ג'מייקני, ו קציצות ג'מייקני; בשר בקר, עוף, או כבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בקערה גדולה, לשלב קמח, 1 1/2 כפיות קארי אבקת, קמצוץ של מלח.
חותכים מרגרינה 1/4 כוס וקיצור עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים במים עד שהתערובת יוצרת כדור. לעצב בצק לתוך יומן, לחתוך 10 חלקים שווים.
גלגל כל מקטע למעגל שישה אינץ '(בעובי 1/8 אינץ'). תניח בצד.
להמיס מרגרינה במחבת על אש בינונית.
מטגנים בצל עד רך שקוף. מערבבים בקר טחון. מתבלים עם 1 כפית אבקת קארי, טימין, 1 כפית מלח ופלפל. מבשלים עד בשר חום שווה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק בשר ופירורי לחם. מבשלים עד הנוזל נספג.
כפית כמויות שוות של מילוי לתוך כל מעגל מאפה. מקפלים מעל ולחץ על הקצוות יחד, מה שהופך חצי מעגל. השתמש במזלג כדי ללחוץ על הקצוות, ולצחצח את החלק העליון של כל פטי עם ביצה מוכה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.