כיכרות בשר קציצה עם Mashers תרד-Parm עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה עמילניים, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מבושל איטי מרק קציצה Parm, לחם שום פיקנטי כדורי בשר Parm Subs, ו כיכרות הבשר של אד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר, לכסות במים, ולהביא לרתיחה על חום בינוני. מלח את המים ומרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם יחד עם התרד. מערבבים לשלב, לכסות את הסיר, ולתת לעמוד במשך 2 עד 3 דקות כדי לנבול את התרד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 1/2 כוס חלב, 2/3 כוס גבינה, ומלח, פלפל, ואגוז מוסקט לפי הטעם. מחית תפוחי אדמה ותרד וטעם כדי להתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בקערה קטנה, להשרות את הלחם בכוס החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לשים את הבשר בקערה ולהוסיף 1/3 כוס גבינה, פטרוזיליה, שום, בצל, מיורן או אורגנו, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לסחוט את הנוזל העודף מן הלחם ולהתפורר זה כמו שאתה מוסיף אותו לבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים היטב לשלב וליצור כיכרות סגלגלות 4 לא יותר מ 2 אינץ ' עבה במרכז.
7
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את כיכרות הבשר למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד עד להשחמה קלה. משוך את הכיכרות מהמחבת ולהוסיף את רסק העגבניות. מערבבים במשך 1 דקה, ואז מערבבים את המניה והעגבניות. להחזיר את הכיכרות למחבת, כפית את הרוטב מעל, ולכסות עם מכסה. מבשלים על אש נמוכה עד כיכרות מבושל דרך, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים כיכר על כל צלחת, כפית כמה תפוחי אדמה תרד לצד, ואז לטפטף את הרוטב מעל.