קציצות גרמניות ורוטב
גרמנית קציצות ורוטב יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל רוטב שמגיש 8. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 60 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם חלב, מלח, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 21%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קציצות גרמניות עם רוטב ג'ינג'רנאפ, קציצות גרמניות, ו קציצות גרמניות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצה, 1/2 כוס חלב, רוטב ווסטרשייר, תפוחי אדמה מגורדים, בצל, מלח, אגוז מוסקט, ג ' ינג ' ר, פלפל אנגלי ופלפל. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 48 כדורים.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים קציצות בחמאה במנות עד שהן כבר לא ורודות; הסר ושמור על חום.
מערבבים קמח לטפטופים עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את החלב שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מחזירים קציצות למחבת; מחממים.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
גרמנית עובדת ממש טוב עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות את דוקטור תאניש גראצ ' ר הימלרייך ספטלס ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![ד ר ת ' ניש גראכר הימלרייך ספאטלזה ריזלינג]()
ד ר ת ' ניש גראכר הימלרייך ספאטלזה ריזלינג
גראץ ' הוא כפר מצוין לגידול יין בלב המוזל התיכון. המדרונות התלולים של כרם גראצ ' ר הימלרייך פונים לדרום-מערב. הם נטועים אך ורק עם ריזלינג.האף מציג איכות פרחונית מתוקה של פלומריה, אפרסק טרי עם נגיעה של אופי בנזין הנפוץ ביינות גרמניים. לעתים קרובות יותר גיל יין גרמני יש, חזק יותר את אופי הדלק. אין שום דבר רע ביינות עם הארומה הזו. בציר זה משנת 2003, מראה רק ארומת בנזין קלה – בינונית. שופע אופי, החיך הימלרייך ספיטטלזה הוא שילוב נפלא של אפרסק, דבש ומנגו. המשקל הבינוני משתלב באופן מפתה עם החומציות הכבולה דק.