קציצות הודו עם דלעת ספגטי ברוטב עגבניות
קציצות הודו עם דלעת ספגטי ברוטב עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 755 קלוריות. גשו לסופר וקנו בשר הודו טחון, לחם, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו ספגטי עם קציצות הודו ברוטב עגבניות מתובל, קציצות הודו עם רוטב עגבניות מהיר ומתובל וספגטי מחיטה מלאה, ו דלעת ספגטי עם כדורי בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חצי את הסקווש לאורכו ולהסיר את הזרעים.
מניחים על תבנית אפייה, לחתוך בצד. צולים את הסקווש עד מתרכך, 30 עד 40 דקות בהתאם לגודל.
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית.
מטגנים את השום והבצל עד שקופים.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה, כ 45 דקות. בקערה גדולה, לשלב את טורקיה, לחם, חלב, פרמזן, בזיליקום ופטרוזיליה ומערבבים היטב. טופס לתוך כדורי בשר 2 אינץ'.
מחממים כמה כפות של שמן צמחי במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים במחבת את כדורי הבשר עד משחימים מכל הצדדים. מבשלים בקבוצות במידת הצורך.
להעביר את כדורי הבשר לרוטב עגבניות ומבשלים עד מבושל דרך.
באמצעות מזלג, להסיר את בשר סקווש מן העור ומערבבים את הסקווש לתוך רוטב העגבניות.
מגישים את הסקווש עם כדורי בשר.