קציצות הודו עם רוטב גויאבה (Albóndigas de Pavo con Salsa de Guayaba)
נסו Chuletas " de Pavo Empanizadas con Salsa de Guayaba, Rollo Rojo de Guayaba (עוגת רול אדום קולומביאנית עם גויאבה), ו Albóndigas (כדורי בשר ברוטב עגבניות מתובל) (מתכונים דומים).
הוראות
כדורי בשר: בקערה בינונית לערבב את טורקיה עם כל שאר החומרים.ליצור כדורים ולמקם על צלחת. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים קציצות ובלי לזוז או להפוך את הבשר, מאפשרים לו חום במשך כ 3 דקות. הפוך כדורי בשר בצד השני חום.
מניחים את החמאה במחבת רוטב ובצל sauté ושום במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ 7 דקות או עד ממרח גויאבה מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים בבלנדר ומחית עד עקביות חלקה.
מניחים במיכל זכוכית עד מוכן לשרת.