קציצות הטונה הטעימות של Swapna הן ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיקרוגל, צ'ילי 4, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: BLT טונה טעים, המבורגר טונה טעים, ו טונה טעימה נמסה.
הוראות
1
אם אתה פרנואיד לחלוטין אתה יכול גם למרוח קצת שמן משני הצדדים, להניח אותם על תבנית אפייה ואופים עד פריך. לא ניסיתי את זה, הם שמעו שזה עובד.קציצות הטונה הטעימות של Swapna
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתכון: שונה רק מעט מאוד Fron Swapna של המטבח של Swapna מהכניסה שלה למטבח קראלה #1
3
מרכיבים: (כדי להפוך על 20 cutlets)למילוי
4
טונה 2 פחיות מנוקזות-לבחור את אלה במים או נתרן נמוך. אם הם כבר מלוחים, אז לא להוסיף עוד מלח
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרח
קלמנטינות, כל אחת
5
תפוחי אדמה 2 בינוני, מבושל עד רך או קוביה ומיקרוגל במשך 5 דקות ערבוב ולאחר מכן מיקרוגל במשך 5 דקות נוספות עד רך ומבושל היטב
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
בצל 2 בינוני, קצוץ בסדר
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
ג ' ינג 'ר 2 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית ג' ינג 'ר להדביק)שום 1 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית שום להדביק) צ' ילי ירוק 4, קצוץ דק (אתה יכול להפחית את המתכונים המקוריים 2, כאן אנחנו אוהבים את זה מאוד חריף)אבקה קרירה אדומה 1/2 כפית( להתאים לפי הטעם שלך-השתמשתי 1 כפית) אבקת כורכום 1/4 כפית
מרכיבים שתצטרך
כורכום
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' ר
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
8
אבקת פלפל 1 כפית
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
אבקת Garam מסאלה 1 כפית
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
10
קארי קצוץ משאיר כמה
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
11
מלח לפי הטעם - להשמיט אם הטונה שלך כבר מלוח
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרח
קלמנטינות, כל אחת
12
אתה יכול גם להוסיף כמה פירורי לחם לתוך המילוי-לפעמים אני עושה את זה עם פירורי לחם שמאל
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ, זנגביל, שום, צ ' ילי ירוק ועלים קארי עד הבצל הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עלי קארי
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הוסף את אבקות מסאלה למעט מסאלה garam ו סאוט לרגע או שניים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
3
מוסיף את הטונה ואת סאוט, ערבוב היטב עם כף, עד הטונה הופכת חום בהיר נשבר לחתיכות קשקשים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
4
מוסיפים גארם מסאלה, ומערבבים היטב. כבה את החום ולשמור בצד כדי להתקרר במשך כ 10 דקות(אתה יכול גם לעשות את זה יום קדימה ולשמור במקרר כדי ליצור את הקציצות למחרת) בינתיים להרתיח מחית תפוחי אדמה או לבשל אותם במיקרוגל. אני חותך אותם לקוביות, מפזר קצת מלח עליהם ומיקרוגל במשך כ 5 דקות. ואז אני מערבב אותם בקערה ומיקרוגל עבור afurther3 - 5 דקות עד מזלג מכרז.לאחר תערובת הדגים הוא מגניב לגעת, להוסיף את פירה מבושל, על 1/2 כוס פירורי לחם אם אתה רוצה, ומערבבים היטב עם היד שלך.צור את התערובת לצורה שאתה אוהב. (אני אוהב את צורות הלב של Swapna. עשיתי סיבובים למרות אליפסות הם היעילים ביותר, לוקח פחות מקום במחבת וגם בתיבה לאחסן.) הכה את הביצה מעט עם מזלג הוספת 1 כף מים.טובלים את הקציצות בביצה מוכה ולאחר מכן מגלגלים אותם בפירורי לחם עד מצופה מכל הצדדים, אבל לא מעל מצופה. אתה יכול גם פשוט לטבול אותם בחלב ולאחר מכן מעיל בפירורי לחם.אתה יכול להקפיא אותם בשלב זה לטגן מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גארם מסאלה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ממתק תמנון בריט
לחמניות לבנות
10 לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרח
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים אותם מוערמים בתיבה עם גיליון של נייר או חתיכת פלסטיק בין שכבות כדי לוודא שהם לא מקל על כל other.To פריי, לשפוך שמן לתוך מחבת רוטב קטן כך שיש לפחות סנטימטר.השתמשתי בסיר קטן מאוד - ברגע שאני משתמש לטדקא ומטוגן אותם אחד בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך, כך השתמשתי פחות שמן.כאשר השמן מתחיל לבעבע בזהירות מטגנים את הקציצות עד חום, להעיף ומטגנים את הצד השני.ודא שאתה טיפה את cutlets לתוך שמן מבעבע חם בלבד. אם השמן אינו חם מספיק, הקציצות פשוט לספוג עודפי שמן ולהיות רטוב.אם אתה מנסה לבשל אותם על מחבת עם מעט מאוד שמן אתה עלול למצוא כי בעוד החלק התחתון של החומים cutlet, הצדדים (הקצוות) יהיה uncooked ואת cutlets עשוי לפצח בצדדים. במקרה זה לנסות להפוך אותם על הצדדים שלהם (ראה את הצורה הסגלגל עוזר גם כאן!) ומבשלים את הצדדים גם כן.לאחר חום מכל הצדדים, מניחים אותם על מגבת מטבח או מפית כדי לספוג את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
הסר את הפירורים הנופלים לתוך השמן מעת לעת כפי אלה יכולים לשרוף ולהפוך שחורים ידועים קרצינוגנים.אתה יכול גם למרוח את cutlets עם שמן, לשים אותם על צלחת אפייה או גיליון ולאפות אותם בתנור עד חום
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הם עושים goodappetizers או יכול להיות מוגש עם אורז. אמא שלי גם נהגה להכין כריכים עם קציצה, פרוסת בצל ועגבנייה ומריחה של מיונז תוצרת בית.קציצות אלה נמצאות בדרכם, שוב לkerala Kitchen למהדורה של החודש בהנחיית ריא של האוסף של ריה :)