קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות1
ציון בריאות69
מגזין

קציצות הטונה הטעימות של Swapna

קציצות הטונה הטעימות של Swapna
קציצות הטונה הטעימות של Swapna הן ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיקרוגל, צ'ילי 4, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: BLT טונה טעים, המבורגר טונה טעים, ו טונה טעימה נמסה.

הוראות

1
אם אתה פרנואיד לחלוטין אתה יכול גם למרוח קצת שמן משני הצדדים, להניח אותם על תבנית אפייה ואופים עד פריך. לא ניסיתי את זה, הם שמעו שזה עובד.קציצות הטונה הטעימות של Swapna
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתכון: שונה רק מעט מאוד Fron Swapna של המטבח של Swapna מהכניסה שלה למטבח קראלה #1
3
מרכיבים: (כדי להפוך על 20 cutlets)למילוי
4
טונה 2 פחיות מנוקזות-לבחור את אלה במים או נתרן נמוך. אם הם כבר מלוחים, אז לא להוסיף עוד מלח
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
תפוחי אדמה 2 בינוני, מבושל עד רך או קוביה ומיקרוגל במשך 5 דקות ערבוב ולאחר מכן מיקרוגל במשך 5 דקות נוספות עד רך ומבושל היטב
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
בצל 2 בינוני, קצוץ בסדר
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
ג ' ינג 'ר 2 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית ג' ינג 'ר להדביק)שום 1 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית שום להדביק) צ' ילי ירוק 4, קצוץ דק (אתה יכול להפחית את המתכונים המקוריים 2, כאן אנחנו אוהבים את זה מאוד חריף)אבקה קרירה אדומה 1/2 כפית( להתאים לפי הטעם שלך-השתמשתי 1 כפית) אבקת כורכום 1/4 כפית
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8
אבקת פלפל 1 כפית
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
9
אבקת Garam מסאלה 1 כפית
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
10
קארי קצוץ משאיר כמה
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
11
מלח לפי הטעם - להשמיט אם הטונה שלך כבר מלוח
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
אתה יכול גם להוסיף כמה פירורי לחם לתוך המילוי-לפעמים אני עושה את זה עם פירורי לחם שמאל
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ, זנגביל, שום, צ ' ילי ירוק ועלים קארי עד הבצל הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עלי קאריעלי קארי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף את אבקות מסאלה למעט מסאלה garam ו סאוט לרגע או שניים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3
מוסיף את הטונה ואת סאוט, ערבוב היטב עם כף, עד הטונה הופכת חום בהיר נשבר לחתיכות קשקשים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
מוסיפים גארם מסאלה, ומערבבים היטב. כבה את החום ולשמור בצד כדי להתקרר במשך כ 10 דקות(אתה יכול גם לעשות את זה יום קדימה ולשמור במקרר כדי ליצור את הקציצות למחרת) בינתיים להרתיח מחית תפוחי אדמה או לבשל אותם במיקרוגל. אני חותך אותם לקוביות, מפזר קצת מלח עליהם ומיקרוגל במשך כ 5 דקות. ואז אני מערבב אותם בקערה ומיקרוגל עבור afurther3 - 5 דקות עד מזלג מכרז.לאחר תערובת הדגים הוא מגניב לגעת, להוסיף את פירה מבושל, על 1/2 כוס פירורי לחם אם אתה רוצה, ומערבבים היטב עם היד שלך.צור את התערובת לצורה שאתה אוהב. (אני אוהב את צורות הלב של Swapna. עשיתי סיבובים למרות אליפסות הם היעילים ביותר, לוקח פחות מקום במחבת וגם בתיבה לאחסן.) הכה את הביצה מעט עם מזלג הוספת 1 כף מים.טובלים את הקציצות בביצה מוכה ולאחר מכן מגלגלים אותם בפירורי לחם עד מצופה מכל הצדדים, אבל לא מעל מצופה. אתה יכול גם פשוט לטבול אותם בחלב ולאחר מכן מעיל בפירורי לחם.אתה יכול להקפיא אותם בשלב זה לטגן מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גארם מסאלהגארם מסאלה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים אותם מוערמים בתיבה עם גיליון של נייר או חתיכת פלסטיק בין שכבות כדי לוודא שהם לא מקל על כל other.To פריי, לשפוך שמן לתוך מחבת רוטב קטן כך שיש לפחות סנטימטר.השתמשתי בסיר קטן מאוד - ברגע שאני משתמש לטדקא ומטוגן אותם אחד בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך, כך השתמשתי פחות שמן.כאשר השמן מתחיל לבעבע בזהירות מטגנים את הקציצות עד חום, להעיף ומטגנים את הצד השני.ודא שאתה טיפה את cutlets לתוך שמן מבעבע חם בלבד. אם השמן אינו חם מספיק, הקציצות פשוט לספוג עודפי שמן ולהיות רטוב.אם אתה מנסה לבשל אותם על מחבת עם מעט מאוד שמן אתה עלול למצוא כי בעוד החלק התחתון של החומים cutlet, הצדדים (הקצוות) יהיה uncooked ואת cutlets עשוי לפצח בצדדים. במקרה זה לנסות להפוך אותם על הצדדים שלהם (ראה את הצורה הסגלגל עוזר גם כאן!) ומבשלים את הצדדים גם כן.לאחר חום מכל הצדדים, מניחים אותם על מגבת מטבח או מפית כדי לספוג את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הסר את הפירורים הנופלים לתוך השמן מעת לעת כפי אלה יכולים לשרוף ולהפוך שחורים ידועים קרצינוגנים.אתה יכול גם למרוח את cutlets עם שמן, לשים אותם על צלחת אפייה או גיליון ולאפות אותם בתנור עד חום
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הם עושים goodappetizers או יכול להיות מוגש עם אורז. אמא שלי גם נהגה להכין כריכים עם קציצה, פרוסת בצל ועגבנייה ומריחה של מיונז תוצרת בית.קציצות אלה נמצאות בדרכם, שוב לkerala Kitchen למהדורה של החודש בהנחיית ריא של האוסף של ריה :)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל