קציצות הטונה הטעימות של Swapna
קציצות הטונה הטעימות של Swapna הן ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיקרוגל, צ'ילי 4, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: BLT טונה טעים, המבורגר טונה טעים, ו טונה טעימה נמסה.
הוראות
אם אתה פרנואיד לחלוטין אתה יכול גם למרוח קצת שמן משני הצדדים, להניח אותם על תבנית אפייה ואופים עד פריך. לא ניסיתי את זה, הם שמעו שזה עובד.קציצות הטונה הטעימות של Swapna
מתכון: שונה רק מעט מאוד Fron Swapna של המטבח של Swapna מהכניסה שלה למטבח קראלה #1
מרכיבים: (כדי להפוך על 20 cutlets)למילוי
טונה 2 פחיות מנוקזות-לבחור את אלה במים או נתרן נמוך. אם הם כבר מלוחים, אז לא להוסיף עוד מלח
תפוחי אדמה 2 בינוני, מבושל עד רך או קוביה ומיקרוגל במשך 5 דקות ערבוב ולאחר מכן מיקרוגל במשך 5 דקות נוספות עד רך ומבושל היטב
ג ' ינג 'ר 2 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית ג' ינג 'ר להדביק)שום 1 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית שום להדביק) צ' ילי ירוק 4, קצוץ דק (אתה יכול להפחית את המתכונים המקוריים 2, כאן אנחנו אוהבים את זה מאוד חריף)אבקה קרירה אדומה 1/2 כפית( להתאים לפי הטעם שלך-השתמשתי 1 כפית) אבקת כורכום 1/4 כפית
מלח לפי הטעם - להשמיט אם הטונה שלך כבר מלוח
אתה יכול גם להוסיף כמה פירורי לחם לתוך המילוי-לפעמים אני עושה את זה עם פירורי לחם שמאל
מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ, זנגביל, שום, צ ' ילי ירוק ועלים קארי עד הבצל הם חום זהוב.
הוסף את אבקות מסאלה למעט מסאלה garam ו סאוט לרגע או שניים.
מוסיף את הטונה ואת סאוט, ערבוב היטב עם כף, עד הטונה הופכת חום בהיר נשבר לחתיכות קשקשים.
מוסיפים גארם מסאלה, ומערבבים היטב. כבה את החום ולשמור בצד כדי להתקרר במשך כ 10 דקות(אתה יכול גם לעשות את זה יום קדימה ולשמור במקרר כדי ליצור את הקציצות למחרת) בינתיים להרתיח מחית תפוחי אדמה או לבשל אותם במיקרוגל. אני חותך אותם לקוביות, מפזר קצת מלח עליהם ומיקרוגל במשך כ 5 דקות. ואז אני מערבב אותם בקערה ומיקרוגל עבור afurther3 - 5 דקות עד מזלג מכרז.לאחר תערובת הדגים הוא מגניב לגעת, להוסיף את פירה מבושל, על 1/2 כוס פירורי לחם אם אתה רוצה, ומערבבים היטב עם היד שלך.צור את התערובת לצורה שאתה אוהב. (אני אוהב את צורות הלב של Swapna. עשיתי סיבובים למרות אליפסות הם היעילים ביותר, לוקח פחות מקום במחבת וגם בתיבה לאחסן.) הכה את הביצה מעט עם מזלג הוספת 1 כף מים.טובלים את הקציצות בביצה מוכה ולאחר מכן מגלגלים אותם בפירורי לחם עד מצופה מכל הצדדים, אבל לא מעל מצופה. אתה יכול גם פשוט לטבול אותם בחלב ולאחר מכן מעיל בפירורי לחם.אתה יכול להקפיא אותם בשלב זה לטגן מאוחר יותר.
מניחים אותם מוערמים בתיבה עם גיליון של נייר או חתיכת פלסטיק בין שכבות כדי לוודא שהם לא מקל על כל other.To פריי, לשפוך שמן לתוך מחבת רוטב קטן כך שיש לפחות סנטימטר.השתמשתי בסיר קטן מאוד - ברגע שאני משתמש לטדקא ומטוגן אותם אחד בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך, כך השתמשתי פחות שמן.כאשר השמן מתחיל לבעבע בזהירות מטגנים את הקציצות עד חום, להעיף ומטגנים את הצד השני.ודא שאתה טיפה את cutlets לתוך שמן מבעבע חם בלבד. אם השמן אינו חם מספיק, הקציצות פשוט לספוג עודפי שמן ולהיות רטוב.אם אתה מנסה לבשל אותם על מחבת עם מעט מאוד שמן אתה עלול למצוא כי בעוד החלק התחתון של החומים cutlet, הצדדים (הקצוות) יהיה uncooked ואת cutlets עשוי לפצח בצדדים. במקרה זה לנסות להפוך אותם על הצדדים שלהם (ראה את הצורה הסגלגל עוזר גם כאן!) ומבשלים את הצדדים גם כן.לאחר חום מכל הצדדים, מניחים אותם על מגבת מטבח או מפית כדי לספוג את השמן העודף.
הסר את הפירורים הנופלים לתוך השמן מעת לעת כפי אלה יכולים לשרוף ולהפוך שחורים ידועים קרצינוגנים.אתה יכול גם למרוח את cutlets עם שמן, לשים אותם על צלחת אפייה או גיליון ולאפות אותם בתנור עד חום
הם עושים goodappetizers או יכול להיות מוגש עם אורז. אמא שלי גם נהגה להכין כריכים עם קציצה, פרוסת בצל ועגבנייה ומריחה של מיונז תוצרת בית.קציצות אלה נמצאות בדרכם, שוב לkerala Kitchen למהדורה של החודש בהנחיית ריא של האוסף של ריה :)