קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות1
ציון בריאות69
מגזין

קציצות הטונה הטעימות של Swapna

קציצות הטונה הטעימות של Swapna
קציצות הטונה הטעימות של Swapna הן ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיקרוגל, צ'ילי 4, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: BLT טונה טעים, המבורגר טונה טעים, ו טונה טעימה נמסה.

הוראות

1
אם אתה פרנואיד לחלוטין אתה יכול גם למרוח קצת שמן משני הצדדים, להניח אותם על תבנית אפייה ואופים עד פריך. לא ניסיתי את זה, הם שמעו שזה עובד.קציצות הטונה הטעימות של Swapna
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מתכון: שונה רק מעט מאוד Fron Swapna של המטבח של Swapna מהכניסה שלה למטבח קראלה #1
3
מרכיבים: (כדי להפוך על 20 cutlets)למילוי
4
טונה 2 פחיות מנוקזות-לבחור את אלה במים או נתרן נמוך. אם הם כבר מלוחים, אז לא להוסיף עוד מלח
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
תפוחי אדמה 2 בינוני, מבושל עד רך או קוביה ומיקרוגל במשך 5 דקות ערבוב ולאחר מכן מיקרוגל במשך 5 דקות נוספות עד רך ומבושל היטב
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6
בצל 2 בינוני, קצוץ בסדר
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
ג ' ינג 'ר 2 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית ג' ינג 'ר להדביק)שום 1 כפית, קצוץ בסדר (השתמשתי 1 כפית שום להדביק) צ' ילי ירוק 4, קצוץ דק (אתה יכול להפחית את המתכונים המקוריים 2, כאן אנחנו אוהבים את זה מאוד חריף)אבקה קרירה אדומה 1/2 כפית( להתאים לפי הטעם שלך-השתמשתי 1 כפית) אבקת כורכום 1/4 כפית
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
8
אבקת פלפל 1 כפית
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
אבקת Garam מסאלה 1 כפית
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
10
קארי קצוץ משאיר כמה
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
11
מלח לפי הטעם - להשמיט אם הטונה שלך כבר מלוח
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
אתה יכול גם להוסיף כמה פירורי לחם לתוך המילוי-לפעמים אני עושה את זה עם פירורי לחם שמאל
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ, זנגביל, שום, צ ' ילי ירוק ועלים קארי עד הבצל הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עלי קאריעלי קארי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
הוסף את אבקות מסאלה למעט מסאלה garam ו סאוט לרגע או שניים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3
מוסיף את הטונה ואת סאוט, ערבוב היטב עם כף, עד הטונה הופכת חום בהיר נשבר לחתיכות קשקשים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
מוסיפים גארם מסאלה, ומערבבים היטב. כבה את החום ולשמור בצד כדי להתקרר במשך כ 10 דקות(אתה יכול גם לעשות את זה יום קדימה ולשמור במקרר כדי ליצור את הקציצות למחרת) בינתיים להרתיח מחית תפוחי אדמה או לבשל אותם במיקרוגל. אני חותך אותם לקוביות, מפזר קצת מלח עליהם ומיקרוגל במשך כ 5 דקות. ואז אני מערבב אותם בקערה ומיקרוגל עבור afurther3 - 5 דקות עד מזלג מכרז.לאחר תערובת הדגים הוא מגניב לגעת, להוסיף את פירה מבושל, על 1/2 כוס פירורי לחם אם אתה רוצה, ומערבבים היטב עם היד שלך.צור את התערובת לצורה שאתה אוהב. (אני אוהב את צורות הלב של Swapna. עשיתי סיבובים למרות אליפסות הם היעילים ביותר, לוקח פחות מקום במחבת וגם בתיבה לאחסן.) הכה את הביצה מעט עם מזלג הוספת 1 כף מים.טובלים את הקציצות בביצה מוכה ולאחר מכן מגלגלים אותם בפירורי לחם עד מצופה מכל הצדדים, אבל לא מעל מצופה. אתה יכול גם פשוט לטבול אותם בחלב ולאחר מכן מעיל בפירורי לחם.אתה יכול להקפיא אותם בשלב זה לטגן מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גארם מסאלהגארם מסאלה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מניחים אותם מוערמים בתיבה עם גיליון של נייר או חתיכת פלסטיק בין שכבות כדי לוודא שהם לא מקל על כל other.To פריי, לשפוך שמן לתוך מחבת רוטב קטן כך שיש לפחות סנטימטר.השתמשתי בסיר קטן מאוד - ברגע שאני משתמש לטדקא ומטוגן אותם אחד בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך, כך השתמשתי פחות שמן.כאשר השמן מתחיל לבעבע בזהירות מטגנים את הקציצות עד חום, להעיף ומטגנים את הצד השני.ודא שאתה טיפה את cutlets לתוך שמן מבעבע חם בלבד. אם השמן אינו חם מספיק, הקציצות פשוט לספוג עודפי שמן ולהיות רטוב.אם אתה מנסה לבשל אותם על מחבת עם מעט מאוד שמן אתה עלול למצוא כי בעוד החלק התחתון של החומים cutlet, הצדדים (הקצוות) יהיה uncooked ואת cutlets עשוי לפצח בצדדים. במקרה זה לנסות להפוך אותם על הצדדים שלהם (ראה את הצורה הסגלגל עוזר גם כאן!) ומבשלים את הצדדים גם כן.לאחר חום מכל הצדדים, מניחים אותם על מגבת מטבח או מפית כדי לספוג את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
הסר את הפירורים הנופלים לתוך השמן מעת לעת כפי אלה יכולים לשרוף ולהפוך שחורים ידועים קרצינוגנים.אתה יכול גם למרוח את cutlets עם שמן, לשים אותם על צלחת אפייה או גיליון ולאפות אותם בתנור עד חום
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
הם עושים goodappetizers או יכול להיות מוגש עם אורז. אמא שלי גם נהגה להכין כריכים עם קציצה, פרוסת בצל ועגבנייה ומריחה של מיונז תוצרת בית.קציצות אלה נמצאות בדרכם, שוב לkerala Kitchen למהדורה של החודש בהנחיית ריא של האוסף של ריה :)
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל