זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך בצל, מלח סלרי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . נסו קציצות הקיפוד של מלינדה, קציצות קיפוד, ו קציצות קיפוד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את בשר בקר טחון, אורז, 1/2 כוס מים, בצל, מלח, מלח סלרי, אבקת שום, ופלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגלגלים את התערובת לתוך 12 כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
10 לחמניות לבנות
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את כדורי הבשר. לבשל קציצות, מפנה מדי פעם, עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
5
יוצקים את רוטב העגבניות, 1 כוס מים, ורוטב ווסטרשייר למחבת; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי ומבשלים עד כדורי הבשר הם כבר לא ורוד במרכז ואת האורז הוא רך, על 45 דקות. מערבבים יותר מים אם הרוטב הופך יבש מדי.