קציצות הקיפוד של מלינדה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך בצל, מלח סלרי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . נסו קציצות הקיפוד של מלינדה, קציצות קיפוד, ו קציצות קיפוד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את בשר בקר טחון, אורז, 1/2 כוס מים, בצל, מלח, מלח סלרי, אבקת שום, ופלפל שחור בקערה.
מגלגלים את התערובת לתוך 12 כדורי בשר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את כדורי הבשר. לבשל קציצות, מפנה מדי פעם, עד להשחמה שווה.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
יוצקים את רוטב העגבניות, 1 כוס מים, ורוטב ווסטרשייר למחבת; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי ומבשלים עד כדורי הבשר הם כבר לא ורוד במרכז ואת האורז הוא רך, על 45 דקות. מערבבים יותר מים אם הרוטב הופך יבש מדי.