קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קציצות חזיר Panko עם אננס וסלסה זנגביל

קציצות חזיר Panko עם אננס וסלסה זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר Panko עם אננס וזנגביל Salsan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, פאנקו, קוביות אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תפוז - ג'ינג'ר קציצות חזיר עם מנגו-סלסה עגבניות, קציצות חזיר עם סלסה דומדמניות, ו קציצות חזיר פריך עם סלסה הדר ורדה.

הוראות

1
מערבבים קוביות אננס, סוכר, זנגביל טחון, ו 3/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד התערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ומבשלים עד אננס הוא רך, ערבוב לעתים קרובות יותר והוספת מים על ידי 1/4 כוסuls אם יבש, כ 30 דקות. מערבבים בחומץ יין לבן. מתבלים סלסה אננס לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
Dientes De AjoDientes De Ajo
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בינתיים, חזיר פאונד בין גיליונות נייר שעווה עד עובי 1/2 אינץ'; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
3
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים פאנקו וכמון טחון בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מניחים קמח על צלחת. לדלות חזיר בקמח; לטבול לתוך ביצים מכות, ולאחר מכן להפוך תערובת panko מעיל, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חזיר ומבשלים עד מבושל דרך, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
8
מגישים חזיר עם סלסה אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
9
עצמי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.