קציצות חזיר Panko עם אננס וסלסה זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר Panko עם אננס וזנגביל Salsan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, פאנקו, קוביות אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תפוז - ג'ינג'ר קציצות חזיר עם מנגו-סלסה עגבניות, קציצות חזיר עם סלסה דומדמניות, ו קציצות חזיר פריך עם סלסה הדר ורדה.
הוראות
מערבבים קוביות אננס, סוכר, זנגביל טחון, ו 3/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד התערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ומבשלים עד אננס הוא רך, ערבוב לעתים קרובות יותר והוספת מים על ידי 1/4 כוסuls אם יבש, כ 30 דקות. מערבבים בחומץ יין לבן. מתבלים סלסה אננס לפי הטעם עם מלח ופלפל.
בינתיים, חזיר פאונד בין גיליונות נייר שעווה עד עובי 1/2 אינץ'; מפזרים מלח ופלפל.
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מערבבים פאנקו וכמון טחון בקערה בינונית אחרת.
מניחים קמח על צלחת. לדלות חזיר בקמח; לטבול לתוך ביצים מכות, ולאחר מכן להפוך תערובת panko מעיל, לחיצה לדבוק.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים חזיר ומבשלים עד מבושל דרך, כ 5 דקות לכל צד.
מגישים חזיר עם סלסה אננס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.