תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר איטלקיות עם טריזי תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פירורי לחם, לארוז בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 94%. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה איטלקיים, פלחי תפוחי אדמה איטלקיים אפויים, ו צלעות חזיר בתנור עם פלחי תפוחי אדמה קלויים.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
2
לזרוק טריזי תפוחי אדמה בתוך פח קלייה גדול עם 1 כף שמן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
3
פרוש בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבול
4
אופים במשך 35-45 דקות, פונה באמצע הדרך, עד חום זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
5
בינתיים, מניחים את פירורי הלחם בקערה ערבוב להרטיב עם 2 כפות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מוסיף את הבשר, פרמזן, פטרוזיליה, שום וגרידת לימון. עונה, לערבב היטב, ואז לעצב לתוך 4 גדול, קציצות שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואים
בשר טחון
7
מחממים את השמן שנותר במחבת ומבשלים את הקציצות ל-7 דקות בכל צד, או עד שיש להם קרום זהוב ומבשלים דרכו (לחלופין, מבשלים על האש).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.