הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות חזיר עם צלפים, קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות, ו קציצות חזיר מוקפצות.
הוראות
1
חותכים את הפילה ל 8 חתיכות קילו עד שהם 1/4 אינץ ' עבה.
2
מניחים את הקמח על צלחת. בקערה רדודה, הכה את הביצים. קוצצים את הפטרוזיליה. בקערה נפרדת, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל. טובלים כל קציצה בקמח, ואז ביצה מוכה, ולבסוף בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל את הקציצות עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, באמצעות 2 כפות יותר של השמן עבור אצווה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
העבר לצלחות. לחסל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
מחממים את השמן הנותר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
6
מוסיפים את העגבניות למחבת עם חומץ, טימין, ואת המלח והפלפל הנותרים. מבשלים 7 דקות. לפני הסרת העגבניות מהחום, מוסיפים את התרד ואת צלפים ומבשלים עד נבלות התרד, על 1 דקה. מחלקים את החזיר בין צלחות בודדות העליון עם תערובת תרד.