קציצות חזיר פריכות עם רוטב הדר
קציצות חזיר פריך עם רוטב הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, רוטב סויה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציצות חזיר פריך עם סלסה הדר ורדה, קציצות חזיר פריכיות בפירורי לחם, ו Tonkatsu: קציצות חזיר פריך.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה עם חרדל ומיץ תפוזים עד בשילוב. תניח את הרוטב בצד.
שים את הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, הכה את הביצים עם המים.
מורחים את פירורי הלחם בקערה רדודה שלישית. מתבלים את פרוסות החזיר במלח ופלפל, ואז מעלים אותם בקמח, מנערים את העודף. טובלים את הפרוסות בביצה המוכה ולאחר מכן מצפים אותם לחלוטין עם פירורי פנקובריד.
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את פרוסות החזיר על אש גבוהה עד שהם משחימים ופריכים, על 2 דקות לכל צד; אם חזיר חום מהר מדי, להנמיך את החום.
להעביר את החזיר המטוגן מגבות נייר לניקוז, ולאחר מכן לשמור על הפרוסות חמות בתנור נמוך בזמן שאתה מטגן את השאר.
מסדרים את פרוסות החזיר על צלחות. למעלה פרוסות חזיר עם סעיפים כתומים קצוצים ומגישים, עובר את רוטב הדר ליד השולחן.