קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

קציצות חזיר צ'ילה אדומות, בסגנון סרוונטס: צ' ולטאס דה סרדו אן צ'ילה רוג' ו, אסטילו סרוונטס

קציצות חזיר צ'ילה אדומות, בסגנון סרוונטס: צ' ולטאס דה סרדו אן צ'ילה רוג' ו, אסטילו סרוונטס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קציצות חזיר צ'ילה אדומות, בסגנון סרוונטס: צ' ולטאס דה סרדו וצ'ילה רוג' ו, אסטילו סרוונטס. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. מתכון זה משמש 6. צאו לחנות והרימו שום מגורען, רוטב צ'ילי מוכן להגשה, כוסברה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. הציון הזה די טוב. נסו גוואקמולי קון אג'ו אסאדו, צ' ילה פובלנו ופימינטו רוג'ו, רוטב צ'ילה אדום דרום-מערבי, ו חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בתבנית רדודה מניחים את קציצות החזיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות חזירקציצות חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים 3/4 ממרינדת רוטב צ ' ילה באופן שווה על הבשר, מכסים ומכניסים למקרר לפחות 2 שעות לפני הצלייה. לקבלת טעם צ ' ילי עז יותר, יש להשרות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחממים גריל גבוה. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס ומניחים את קציצות החזיר הכבושות על הגריל. שמרו את המרינדה לביצה לאורך כל תהליך הבישול. מבשלים כל צד 2 עד 4 דקות, תלוי בעובי של כל קציצה. מקציפים את החזיר עם המרינדה מכל צד לפני שהם הופכים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות חזירקציצות חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים קציצות חזיר מהגריל ומניחים בצד. מצקת על 2 אונקיות של מוכן לשרת רוטב צ ' ילה אדום על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות חזירקציצות חזיר
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
מצקתמצקת
5
מניחים את החזיר במרכז הצלחת ומזלפים רוטב צ ' ילי אדום נוסף על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מקשטים עם ענף כוסברה ומגישים עם קלבציטאס, פפיטות, שעועית פינטו או אורז ספרדי לבחירתכם. ניתן לחתוך את החזיר לרצועות גם לאחר הצלייה ולעטוף בטורטיית קמח חמה כבוריטו.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
אורז ספרדיאורז ספרדי
שעועית פינטושעועית פינטו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
הסר את הגבעולים, הזרעים והוורידים הלבנים של תרמילי הצ ' ילה האדומים בניו מקסיקו. שוטפים ומניחים את התרמילים הנקיים בקערה גדולה או בסיר ומוסיפים מספיק מים חמים לכיסוי תרמילי הצ ' ילה האדומים. משרים במשך 30 דקות עד 1 שעה. כאשר התרמילים משוחזרים לחלוטין, הם צריכים להיראות אדומים בוהקים ושמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוציאים את תרמילי הצ ' ילה בעזרת מלקחיים ומניחים בבלנדר עם המים שהם השרו בהם. השאירו שטח של כ -1 אינץ ' או יותר במיכל הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מוסיפים את האורגנו, השום והמלח. מערבבים במשך 2 דקות. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד מים ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אביניו קאווה ברוט רזרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
אביניו קאווה ברוט רזרבה
אביניו קאווה ברוט רזרבה
פירות לבנים בהירים לשלב עם הערות טוסט. על החיך היין טרי ותוסס.